Jo a hRDLO my se nepřetahujeme a to čí bude kopec my se přetahujeme o to komu ten kopec půjčíš tudíž ty rozhoduješ o tom kdo s tebou bude vlastnit kopec
Jelikož mě Vaše deníčky nezajímaj tak vytahuju kuši z Dawnguardu a střílím po vás šipky namočený v jedu A jelikož jsem khajiitskej prohnilej zloděj a Nocturnal je má opatrovatelka tak v tu ránu mizím ve stínu....Jen pojdťe další Šipeček mám dost... A kouzla rozpoznat život taky nezkoušejte Mám na sobě speciální pláštík ušitý Eorlundem (nevěřil mi že to bude lepší než těžká zbroj) a očarované těmi největšími mágy z univerzity, takže mě neodhalíte ... Ale pořád tu je možnoost !
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Aster napsal:
Jo a hRDLO my se nepřetahujeme a to čí bude kopec my se přetahujeme o to komu ten kopec půjčíš tudíž ty rozhoduješ o tom kdo s tebou bude vlastnit kopec
Nebudu to psát znovu hRDLA je bůh tohoto fóra, ale kdyby nezačal psát deník nebyl by
Ale já ji z podsvětí vynesla (neptejte se jak jsem to udělala), ona pak shodila tebe a ještě jsme tě zavřely do GATE OF DOOM (klec osudu) kterou hlídá Dr. Doom (z Fantastic 4) a protože jsem jí pomohla, kopec je můj
Tady jsou jako už i guildy/alliance ? Tak v tom případě kroužíme s Asterem kolem kopce bojovým vrtulníkem a rozstřílíme každého kdo se přiblíží na kousíčky.
zavesím sa ti na ten vrtulník ako spráni bežec v úzkych a stiahnem ta k zemi. kopec je môj
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.