nagasadowcz - ukazat? jsem tu denně, možná víckrát, jen si počínám tiše a nenápadně, většinou mám pocit, že netřeba se k ničemu vyjadřovat a jindy začnu příspěvek a než dám poslat odpověď, tak ho smažu s tím, že se zbytečně nebudu vtírat do diskuze ... Ale mé oči to tu střeží stále... jako ostříž... ( no i když kolikrát to prolítnu takovým fofrem, že přečtu stranku a okamžitě jde mimo mě, co na ní bylo ....)
MortuusDominus napsal:
nagasadowcz - ukazat? jsem tu denně, možná víckrát, jen si počínám tiše a nenápadně, většinou mám pocit, že netřeba se k ničemu vyjadřovat a jindy začnu příspěvek a než dám poslat odpověď, tak ho smažu s tím, že se zbytečně nebudu vtírat do diskuze ... Ale mé oči to tu střeží stále... jako ostříž... ( no i když kolikrát to prolítnu takovým fofrem, že přečtu stranku a okamžitě jde mimo mě, co na ní bylo ....)
Tak to má být. Ticho před bouří. "Dej si bacha při diskusích, nikdy nevíš, kdy tě Motruus sleduje..."
Nepůjdu, ani kdybys mi na účet převedl milion korun. Poslední dobou jsem protivnější, než dřív a nemám vůbec náladu se bavit. Nechci si zbytečně nadělat ještě víc nepřátel, než je nutné...
Hříšníci!! Zde jsem pro vás něco našel: http://inkvizice....
PS: Já jsem pohan, ale myslel jsem, že se to bude hodit vám
Upravil/a Lord Rade dne 08.07.2013 01:06
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nemáš zač To já hrál z těchlech her jen Slendermana a to na návštěvě, kdy se zatáhli okna a zesílily basy a pokaždý když se Slendy objevil, tak mi kámoši řvali do ucha a sahali na mě Takže jsem to měl ještě ve 3D verzi. Jako samo o sobě to moc strašidelný neni, ale ty zvuky jsou na tom to nejlepší hlavně když to pořádně duní. Poprvý je to asi nejlepší zážitek potom už víš co od toho čekat a i to kouzlo, že vám za zády zachvíli bude ječet nějakej retard vyprchá
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jinak teď koukám na Carpenterův Halloween. Ta nejhezčí holka zas umřela jako první. Nasral jsem se a jdu si k tomu udělat sandwich.
EDIT: Přečetl jsem další Kulhánkovi knihy (Vládci strachu a Noční klu. Zítra si jedu pro nášup. Ten chlap je vynikající autor! Taky si vypůjčím Ulldart od Markuse Heitze, na který se po jeho Trpaslících už dlouhou dobu těším. Čeká mě literárně záživný měsíc
Upravil/a nagasadowcz dne 08.07.2013 01:54
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.