Hej lidi ještě sem nebojoval proti thalmorům když dohraju hávy nebo legii tak si zas udělam new postavu tak sem ještě nebojoval proti thalmorům kdy budou tak thalmorové útočit? pls
Císařští Vs. Bouřný Hávové
BadWolf napsal:
Naga má talent na pohádky
P.S.:
Smůla hRDLo. Ona je mimo... víc než já. Ta dokonce přemýšlí o tom, že až si vezme milionáře tak ho přesvědčí aby se vyspal se služkou a ta to přepíše, jako že to bude její dítě
Souhlasím že jsem mimo, ale ten zbytek jsem absolutně nepochopila
Fuj tajxl, o multikuluralismu mi tu nemluvte, z toho chytám kopřivku. S tímhle EU skvostem a jeho fanatickými přívrženci už jsem měl patalií dost... ále, škoda mluvit.
Radši vám sem hodím hezký vtip.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hapauzr napsal:
Hej lidi ještě sem nebojoval proti thalmorům když dohraju hávy nebo legii tak si zas udělam new postavu tak sem ještě nebojoval proti thalmorům kdy budou tak thalmorové útočit? pls
BadWolf napsal:
P.S.:
Smůla hRDLo. Ona je mimo... víc než já. Ta dokonce přemýšlí o tom, že až si vezme milionáře tak ho přesvědčí aby se vyspal se služkou a ta to přepíše, jako že to bude její dítě
Mopi, on mluvil o svojí sestře Ale jo, ty jsi očividně taky mimo
BadWolf napsal:
P.S.:
Tady je ten vtip, je to tak černohumorné, jakoby to snad vypadlo z Černoty
Posadil jsem onehdá svého syna ke stole. Postavil jsem před něj na stůl mísu plnou sladkostí a odešel jsem. Když jsem se za hodinu vrátil, strašně plakal, ale mísa sladkostí zůstala nedotčená. Teď už si můžu být jistý, že je opravdu ochrnutý.
Bude jich víc. Udělám z toho tradici, jak už jsem psal. Těš se, Vlčku, budeš mnohdy takto chválen. Možná to přenesu výjimečně i na jiné, ale především bude tahle poklona patřit tobě. Očekávám adoraci své maličkosti
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.