@MD: Vím, že už to píšu po několikáté, ale taky by ses tu mohla ukázat víckrát
@Tasemnice: Díky za tip na mod, ozkouším - díky tobě teď po dlooouhé době zapnu zase Skyrim.
Slendera jsem si vždy chtěl zahrát a nikdy jsem se k tomu nedostal. Dnes to napravím
EDIT: Sakra, málem bych zapomněl na důvod, proč jsem vlastně klikl na Nekonečnou - Mopi! Co ty tady?! Proniklas na chvíli, nebo se rodiče slitovali?
Upravil/a nagasadowcz dne 07.07.2013 19:25
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Eight pages občas hraje můj desetiletý brácha, já koukám, sama to hrát nedokážu, jsem hrozně lekavá Ale všech osm stran jsme nikdy neposbírali...
Naga: Snad tě mod nezklame Co se Slenderu týče, až budeš mít čas nebo touhu prokrastinovat (a věřím, že té se trocha vždycky najde ), doporučuju zkouknout Marble Hornets. Vrhá to na Slendermana úplně jiné světlo
A nejspíš to většina znáte, ale pro jistotu.. legendární gameplay z prvního dílu Slenderu:
@Tasemnice: Prokrastinuji pravidelně, postupně se zlepšuji a musím se sám pochválit, že přes prázdniny se stávám skutešně výjimečným talentem. --- Video neznám, ale vypadá to velmi lákavě
Promiň, špatně jsem se vyjádřil - piluji nádherně zbytečné aktivity, jejichž dennodenní nácvik mi eventuální prokrastinaci v budoucnu výrazně ulehčí.
Upravil/a nagasadowcz dne 07.07.2013 21:42
No ty vole Fakt takhle perlit můžou jen lidi co maj nějákou tu sklenku za sebou
PS: Jdu hrát starou dobrou Amnesii tak jsem zvědav .
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
hRDLA: Já ani nevěděla, že Slender: Sanatorium existuje.. to je nějaká neoficiální fan-made verze? Jo, The Lion Sleeps Tonight bylo brilantní, ale stejně mám nejradši tu klasickou část s židlema "We are covered with potential chairs!"
Ne není to neoficiální fan verze. (Doufám ) Těhle dílů je víc vždy když studio dosáhlo určité částky vytvořilo další díl
No já jen že mimo tohle forum jsem slyšela jen o Eight pages (kterými to začalo) a The Arrival, o kterém se mluvilo dlouho před vydáním. Nic jiného neznám. Na wikipedii píší pouze Eight pages a Arrival a v úvodu o článku o Arrival je tohle: "Slender: The Arrival is a video game developed and published by Blue Isle Studios and distributed by Parsec Productions as the the full, fleshed-out version of Slender: The Eight Pages. ", což mi taky nezní jakoby mezitím byly vytvořeny další díly. Navíc z toho, co jsem viděla v tomhle videu, mi nepřipadá, že by byla hra vytvořena původními tvůrci...
Dřív bylo těch her víc potom dali všechny zbývající hry do Arrival což je několik dílů. Dřív to bylo F2P
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.