Nu což, je to jeho věc.
Ze mě si někdo utahuje pořád, a já si taky utahuju, ale takhle někoho šílet jsem ještě nikdy neviděl...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A hRDLO, na konec musím říct, že jsi závistivej sobec.
Od té doby, co píšu ten posr* příběh jsi nějak moc agresivní.
Nuže, užij si to tu.
Já to myslel dobře.
A to největší co jsem udělal, bylo to, že jsem smazal jedno téma jo ?
A co ten tvůj podpis?! Víš proč mě mají lidi rádi? Protože jim nenadávám do nevděčných a vychcaných sviní a nechovám se k nim nadřazeně. Zamysli se nad sebou chlapče. Přijde mi, že se někdy chováš jako úplnej blb. To se nemůžeš pořád chovat, jako na skypu? Tam si milej a je s tebou sranda.
BadWolf napsal:
Nu což, je to jeho věc.
Ze mě si někdo utahuje pořád, a já si taky utahuju, ale takhle někoho šílet jsem ještě nikdy neviděl...
Přitom zbytečně.
S Whirtem byla větší sranda. On to chápal jako srandu, ale Parrot to asi pochopil jinak. Připadáš mi jako Melkor, taky takovej. Bohužel
Upravil/a Diego dne 23.07.2012 00:42
Tady jde o to, že se tady člověk snaží něco udělat
a jediné, co mu píšete je to, že někdo před ním byl lepší.
Jednou dobře, podruhý ok, ale po desaté už ne.
A hRDLO, na konec musím říct, že jsi závistivej sobec.
Od té doby, co píšu ten posr* příběh jsi nějak moc agresivní.
Nuže, užij si to tu.
Já to myslel dobře.
A to největší co jsem udělal, bylo to, že jsem smazal jedno téma jo ?
Nuže dobrá.
Toto je opravdu konec.
Sbohem, nevděčníci.
Já, že jsem závistivej sobec? A kdopak Vitkovi222 naznačoval, že kopíruje jeho styl? Zameť si Parrote před vlastním prahem.
Tady jde o to, že se tady člověk snaží něco udělat
a jediné, co mu píšete je to, že někdo před ním byl lepší.
Jednou dobře, podruhý ok, ale po desaté už ne.
Škoda !
To jsem neřekl.
Důvod proč je Whirt lepší než ty, je ten, že pokud se vyskytl problém, s Whirtem se dal probrat. Pokud si někdo utahoval, zasmál se tomu ale napomenul. To stačí.
Zato ty jenom vyšiluješ.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Lidi... Nevíte co teď přibližně dělat..? Utíkat a ječet, zarytě mlčet, nebo jako by nic...? Nějak si nemůžu vybrat...
Já bych z pozice "outsidera" tohoto konfilktu zvolil tzv. Švýcarskou taktiku: mlčky vyčkávat, až se situace uklidní a následně se do ní s šarmem a taktem opět vložit. Tu část o ovládnutí evropské ekonomiky dokonalým bankovním systémem sem tahat nebudu...
Upravil/a nagasadowcz dne 23.07.2012 00:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.