Jo. Whirtova oblíbená barva je buď zelená nebo (myslím) červená.
To je prdel co
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
The Forumgers 2: Silné jádro se pro spory rozpadá. Parrot, který povýšil, je vyobcován ostatními. Alduban se však vrací v nečekané podobě - přichází jeho syn, Alexban a hodlá fórum opět zničit. Nová generace si s ním neví rady, a tak musí v čele s Mopidu (zvané též Mopi, Mop, Mopi Mop, Mopidick atd.) sehnat všechny 4 veterány z původního týmu. Nelekli si Melkora, nelekli se Adlubana a neleknou se ani Alexbana. Sjedou se však včas? Kopec se otřásá v základech a nic než srmt už není ve Forfanu jisté!
Již brzy ve vašich kinech.
Tak, a teď to oceňte, makal jsem na tom fakt dlouho
Upravil/a nagasadowcz dne 23.07.2012 00:29
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
The Forumgers 2: Silné jádro se pro spory rozpadá. Parrot, který povýšil, je vyobcován ostatními. Alduban se však vrací v nečekané podobě - přichází jeho syn, Alexban a hodlá fórum opět zničit. Nová generace si s ním neví rady, a tak musí v čele s Mopidu (zvané též Mop, Mopi, Mop Mopi, Mopidick atd.) sehnat všechny 4 veterány z původního týmu. Nelekli si Melkora, nelekli se Adlubana a neleknou se ani Alexbana. Sjedou se však včas? Kopec se otřásá v základech a nic než srmt už není ve Forfanu jisté!
nagasadowcz napsal:
The Forumgers 2: Silné jádro se pro spory rozpadá. Parrot, který povýšil, je vyobcován ostatními. Alduban se však vrací v nečekané podobě - přichází jeho syn, Alexban a hodlá fórum opět zničit. Nová generace si s ním neví rady, a tak musí v čele s Mopidu (zvané též Mop, Mopi, Mop Mopi, Mopidick atd.) sehnat všechny 4 veterány z původního týmu. Nelekli si Melkora, nelekli se Adlubana a neleknou se ani Alexbana. Sjedou se však včas? Kopec se otřásá v základech a nic než srmt už není ve Forfanu jisté!
Tak to oceňuju!
Zajímavý film.....
by to byl
Díky, díky
No tak se uklidni Parrote, jako kdybys nás neznal.
Náhodou fórum je v lepším stavu než předtím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Papoušek se nemá čeho obávat, myslím, že úkol plní dobře. Minimální na Čistku reaguje rychle a efektivně, za což mu patří dík. Ale sranda se z moderátorů prostě dělat musí, to je jako se šéfem z práce
Já zas na chvíli mizím, možná se tu ještě později objevím. Jdu dočítat Zaklínače a něco zakousnout. Zatím tchuss.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.