Že bych něco přímo nesnášel... No, asi rap, hip-hop (hlavně český gangsta ), levný popík nízké kvality (Bieber, Niki Minaj či jak se píše, ta hnusná růžová černoška prostě ) a fakt nemusím dechovku. Cimbálovku miluju, ale dechovku vůbec.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vaše poslední oblíbená skladba?[Children of Bodom - Are You Dead Yet?] Jaký hudební nástroj máte nejraději? [basa; z hlediska zvuku] Oblíbený zpěvák?[Layne Staley] Vaše oblíbená hudební skupina?[Vektor?] Jaký žánr preferujete nejvíce?[asi ten metal] Čím byste chtěli být?[introvertním kytaristou] Váš úplně nejoblíbenější ploužák?[Nick Cave - Jubilee Street; pokud je to ploužák] Nejlepší sólo v písničce- které máte nejraději? [Joe Satriani - War; spíš poslední oblíbené] Vaše oblíbená česká kapela? [Visací Zámek] Jaký je pro Vás absolutně nejoblíbenější zpěvák? [Bruce Dickinson] Na jakém nejlepším koncertě jste kdy byli? [Metallica!] Skupina v "hudebním důchodu" - konec, které kapely Vás mrzí nejvíce?[pokud někdy odejdou Maideni!] Píseň, která Vám zvedne náladu? [5angels - Pár dnů lásky] Vaše oblíbená smutná píseň? [Evile - In Memoriam] Jaký hudební styl nesnášíte?[populární mainstream hudba]
Upravil/a Blackfang dne 03.05.2013 12:43
"I am the man who walks alone."
[Fear of The Dark, Iron Maiden]
@Blackfang: Nezlob se, že jsem hnidopich, ale jak někdo začne psát píseň o Vltavě apod., ať už tady nebo na youtube nebo kdekoli, tak se vždycky chytám za pačesy...
Lidi, prosím vás, píseň je označení pro hudební dílo s nějakou určitou charakteristikou jako např. sonáta nebo symfonie. Tvrdit o symfonické básni, že je to píseň, je jako tvrdit o Hammer Smashed Face od Cannibal Corpse, že je to árie z opery. Jak poznat, co je píseň a co ne? Je to velmi jednoduché - V PÍSNI SE ZPÍVÁ!
Tzn. Vltava - skladba, kus, dílo; Run to the Hills - píseň
Je mi jasné, že s tím lezu lidem na nervy, ale nemohl jsem si to odpustit.
BTW, toto je pro všechny, ne jen tobě, blackfangu, ať to nebereš nějak osobně
Diego, pokud toto bereš jako spam, napiš mi, prosím, PM a já to hodím do Nekonečně
Upravil/a nagasadowcz dne 03.05.2013 01:49
@nagasadowcz: Rozumím, už jsem to přepracoval. V poli vážné hudby jsem těžce neznalý, ale i tak, moc nepřemýšlím, co je co, a tak jsem tam hodil tu Vltavu Každopádně upřímné díky za opravu.
Ono když někdo napíše "trash metal", je to skoro stejná blbost, to se člověk taky přemáhá, aby pod to něco nenapsal
"I am the man who walks alone."
[Fear of The Dark, Iron Maiden]
Den osmnáctý: Koho, z českých luhů a hájů za žádných okolností nechcete poslouchat?
Pravidla- (napište kapelu nebo zpěváka, jenž Vám svou hudbou "leze na nervy" (lidově řečeno). je to podobné, jako předchozí den, ale teď si musíte zvolit zpěváka či kapelu.)
Já vybírám- Rytmus- nesnáším jeho písničky a jeho samotného. Mohl bych vybrat ještě někoho, ale to by bylo stejné...
Účelem tohoto dne není někoho pošpinit či jinak mu nadávat.
Klidně se bavte, vyměňujte si mezi sebou názory, nevadí to.
@Diego: Tak toho je spousta - čeští "gangsta rappeři", dechovkáři, tuctový mainstreamáci... Někoho konkrétního těžko vybrat, ale kdybych musel, tak to asi taky bude Rytmus, jehož hudební tvorba jde absolutně mimo mě a to zčásti i proto, že nesnáším jeho vystupování jako "osobnosti" a vůbec ho nemusím. Je to sice Slovák, ale podle tvého vzoru hádám, že to nevadí.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.