hRDLA: No, mě se líběj spíš, jak třebas právě ze seriálů a tak... I když, pravda, třeba Windows 7 default wall mě nijak neuchvátil... Ale hezkej je třeba lvíček z MAC OS X 10.7 Lion... hele:
Jako to bezesporu. Tak já mám tendle Mac ode dneška, tak... jsem zatím nic neprovádal na něm, jednak proto, že nebyl čas (výmluva), a taky proto, že jsem se kochal tím, že na předchozím jsem měl pouze OS X 10.8, ale tady je právě 10.9, takže prostě... prozkoumávání a tak... Na tapetu si čas udělám, tendle default mi neva.
Nerevar napsal:
Kdopak je pozná všechny? (snad všichni ne? )
Kdo by ne, že? Jen teda já bych si to zamiloval víc, kdyby tam byl ještě navíc Tennant
Po vánočním speciálu jsem totiž tak nějak přišel na to, že nemám nejoblíbenějšího Doktora a navíc mi takové to 'můj nej Doktor' začíná lézt na nervy
hRDLA: No já to odkládám hlavně kvůli tomu, že na to nemám moc času a ani bych si to asi ani neužil v takovém presu Ale za to to aspoň bude odměna. Hrozně se na to už těším
Tak ty díly jsou 20 minutové (bohužel?) takže to není zase tak časově náročné, já to zvládl za hodinku a půl a jsem rád že sem si na to ten čas udělal.
Tu je moja klasická plocha počas akademického roku, škoda, že som ju pred pár dňami asi o 5-6 súborov pripravil, ale stačí vyzerá to divne, ale mám v tom systém
Upravil/a Mahoney dne 16.01.2014 09:32
Tak sem překonal lenost a taky sem něco hodím.
Já obvykle mívám plochu podle toho co zrovna nejvíc hraju, takže mám pocit že takhle to dlouho zůstane (pokud k tomu ještě něco nepřidám).
Poprvý mám taky na ploše ikonku ke hře, páč jsem si stáhl ikony z Deviantu a konečně nějak vypadaj
Tákže:
1
2
3
4
5
6
7
Mám tam samozřejmě zase nastavenou prezentaci, myslím že po třech minutách.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Oooo... Tak teď si konečně můžeš vybrat i nějakou tu jinou barvičku hlavního panelu a oken, než modrou, šedou a zelenou. (proč jsi nešel do osmiček, dyk sedmičkám už bude pět let...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.