Fóran je od Oscara akorát pro fórum... Já vím... Nijak zvlášť se mi to nepovedlo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No to si říkej někomu, kdo tomu uvěří. A myslím, že tu tomu neuvěří nikdo. A to, že si mě tou věcí od Pé ještě ohrožovala ti moc nepomůže. Jsem rád, že jsem to stačil zachytit dvě vteřiny před pokusem tento záznam nadobro smazat.
Takže vážení... Zapište si do kalendáře ke dni 27.4 - "Den P"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
a já zase sleduju, že sleduješ, že tě sleduju... no doufám, že to někdo nesleduje, protože to by pak sledoval to naše sledování a nevím, jestli je zdraví prospěšný to sledovat
tato situace za 10 let...
Já: Asi si nechám do tý mý felicie potáhnout nově sedačky, ale kůže to nebude, na to teď fakt nemam..
Mike: Jestli ti jde o komfort, tak Porsche 918 Spyder je pro tebe jako dělaný!
Někdo se choval jako stará dobrá Whirtka (), a tak jsem začal jančit. Len (či kdo to byl) napsal toto: BW, Whirtka umřela na AIDS kombinovaný s kapavkou, syfilisem a dalšími věcmi.
Zároveň na chatu řeším lidi co používaj nicky jiných lidí. A tak, chci po každém aby mě urazil, páč mě napadlo že podle urážek bych je mohl identifikovat. Aur: No, i ode mně chceš slyšet urážku ? Já: Klíďo Ty tvoje si užívám [poznámka příspěvkáře: moje barva je ve skutečnosti mnohem víc cool!] Aur: Mno BW.. soudě podle toho co řekl Len ti zbývá několik dní života.. nepromarni je
Ha... ha ha, ha... Mno, předtím to znělo mnohem líp
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.