Možná se nechám inspirovat Residentem a nějakého mutanta taky vymyslím.. ale to by bylo až později. Musím nejdřív začít jednoduše jenom se zombiema a možná i nějaký lidští nepřátele tam budou.. A i nějací přátelští lidé kromě vás tam budou. Taky budu vymejšlet nějaký situace u kterejch bude záležet jen na vašich statistikách (třeba něco těžkého odstranit z cesty nezvládne někdo se sílou 1.. apd. )
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Whirt napsal:
Jo tak takhle Lenerene! Já v podstatě ani nic nezahrál a ty už to chceš rušit!
To já taky ne.. Ale to už nemá cenu řešit.. Já si k sobě později možná přizvu dalšího vypravěče kterému vysvětlím jak si to představuju, když nebudu stačit a vyřeší se to. jako v seriálech, kde je hodně scénaristů.
né nebudu to rušit spokojeni?
budu se to snažit udělat min 1 nebo 2× týdně ale aby se to nepřekrývalo s jinýma hrama........
Upravil/a Leneren dne 09.09.2012 20:31
leneren napsal:
já taky Radovu zombie a hRDLovu postapo
Kolik nás vlastně bude hrát to hRDLovo ? On říkal, že nechce moc lidí...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
leneren napsal:
a bude t o i trochu na logiku? neco težšího na přemýšlení apod?
No tak já jsem dost zákeřnej.. takže tam nějaký to rozhodnutí, který tak nebo tak ovlivní děj určitě bude.. Ale vždy si to promyslím dopředu abych si s váma nehrál a věděl už dopředu jak to dopadne.
-Jinak mám asi 4 soubory ve wordech a třeba takovou tabulku sem do textu vložit nemůžu a k stažení to sem dávat nechci. Takže až tu bude to téma, tak to sem nakopíruju a třeba tu tabulku sem vložím jako obrázek, aby bylo vše přehledně na jedom místě.
leneren napsal:
Jinak já bych taky rád věděl kolik lidí to bude hrát celkově.. Abych věděl po kolika mám udělat skupiny.. Protože tam mám víc povolání než chci hráčů a jedno povolání by směl vlastnit jen 1 - max 2...
Co založit nějakou anketu? Kde by si každej vybral tu hru kterou bude chtít hrát nejvíc aby se vědělo alespoň o číslech a pokud by se k jedný hře hlásilo moc lidí aby se jim dopředu řeklo aby si vybrali jinou..
leneren napsal:
Jinak já bych taky rád věděl kolik lidí to bude hrát celkově.. Abych věděl po kolika mám udělat skupiny.. Protože tam mám víc povolání než chci hráčů a jedno povolání by směl vlastnit jen 1 - max 2...
Co založit nějakou anketu? Kde by si každej vybral tu hru kterou bude chtít hrát nejvíc aby se vědělo alespoň o číslech a pokud by se k jedný hře hlásilo moc lidí aby se jim dopředu řeklo aby si vybrali jinou..
To je dobrý nápad ta anketa.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.