Chell napsal:
jo ja som dorendrovala NH2 a začínam točiť prototype. budem to striedať s HL 2
musím uznat že ten NH 2 byl dobrý LP
to teda musíš
ten se mi ale fakt líbil ( páčil přece jen umím trochu slovensky doufám že to není totální blbost a napsal jsem to dobře ) snad u toho nezešílela
neboj som úplne v poriadku a už sa teším ked príde rad na amneziu
no amnesia je strašná ale nemyslím že je horší než ten NH2 nebo taky můžeš zkusit Slendera já ho zkoušel a ....
v NH2 sa aspon môžeš odreagovať strielaním pokial viem tak v amnezke taká možnosť nie je. to už sa tepr budeš môcť strachovať o moje zdravie ale teraz budem točiť na striedačku prototype a HL2 takže na amneziu tak skoro rad nepríde. ale slender....
E: jop a k tej slovenčine, napísal si to dobre
Upravil/a Chell dne 04.09.2012 21:11
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
jo ja som dorendrovala NH2 a začínam točiť prototype. budem to striedať s HL 2
musím uznat že ten NH 2 byl dobrý LP
to teda musíš
ten se mi ale fakt líbil ( páčil přece jen umím trochu slovensky doufám že to není totální blbost a napsal jsem to dobře ) snad u toho nezešílela
neboj som úplne v poriadku a už sa teším ked príde rad na amneziu
no amnesia je strašná ale nemyslím že je horší než ten NH2 nebo taky můžeš zkusit Slendera já ho zkoušel a ....
v NH2 sa aspon môžeš odreagovať strielaním pokial viem tak v amnezke taká možnosť nie je. to už sa tepr budeš môcť strachovať o moje zdravie ale teraz budem točiť na striedačku prototype a HL2 takže na amneziu tak skoro rad nepríde. ale slender....
E: jop a k tej slovenčine, napísal si to dobre
že by byl Slender ? jestli můžeš tak natoč Sanatorium to jsem taky natáčel a je to ( myslím ) strašnější než mezi stromy
E: děkuju ještě umím ( pokud vím ) napsat prečo já nikdy neměl na cizí jazyky moc velký nadání ani na ty velmi podobný ale rozumím ( aspoň doufám ) docela hodně slovům
Upravil/a scorpioncz dne 04.09.2012 21:15
jo len tak btw práve rendrujem 23. min diel prototype v tej najvyššej kvalite dúfam že sa nič neposerie.
aj to jsem se zase přeřekl já myslel že už to ví celý fórum protože mě viděl Leneren no to je jedno
čo vydel Leneren?
no co viděl ? mě tedy můj hlas viděl ( teda logika až do ameriky ) prostě se kuknul na mí video ale dost o mě spamuju vám tu diskusi na můj chanel bych si musel založit nový téma a ..
prví masaker v podaní prototypu prišiel na vaše obrazovky! LIKE & KOMENT!
anyway plánujem teraz natočiť 2. diel prototypu a potom HL2. Nechcela som síce robiť 2 lets playe naraz ale ak bude všetko klapať/tikať/sekať/strieľať/párať/behať/jazdiť/drviť/rozbíjať/chodiť ako má tak to nejako zvládnem.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.