Ani hRDLA o tom neví! To je zrada uvnitř kruhu Patronů!!! (Tak jsem se rozhodl nazývat stálou aktivní vrstvu uživatelů fóra plus všechny legendy, co k ní kdy patřili. Hezké, že?) Každopádně, ten sraz vypadá docela zajímavě, už se těším. No a plnoletí ne že můžou, nýbrž musí pít (pokud tedy vyloženě neabstinují jako Whirt)! Doufám, že přijede i Koniaash se zásobou ze své oblíbené likérky No a taky přirozeně doufám, že se toho ve zdraví dožiju a budu se moct zúčastnit.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Ježiš, já tu nechci spamovat a ty si ze mě děláš srandu, abych musel napsat co nejvíc příspěvků . Myslel jsem jestli vám ukázala fotku sebe sama.
Ano, ale pouze mě a Béďovi - tys tu zrovna nebyl...
nagasadowcz napsal:
Ani hRDLA o tom neví! To je zrada uvnitř kruhu Patronů!!! (Tak jsem se rozhodl nazývat stálou aktivní vrstvu uživatelů fóra plus všechny legendy, co k ní kdy patřili. Hezké, že?) Každopádně, ten sraz vypadá docela zajímavě, už se těším. No a plnoletí ne že můžou, nýbrž musí pít (pokud tedy vyloženě neabstinují jako Whirt)! Doufám, že přijede i Koniaash se zásobou ze své oblíbené likérky No a taky přirozeně doufám, že se toho ve zdraví dožiju a budu se moct zúčastnit.
Ó! Lidičky, my máme název!
Koniaashe sem už dlouho neviděl (možná je to mnou, že si nevšímám Nicků - což není možné)...
hRDLA napsal:
Ježiš, já tu nechci spamovat a ty si ze mě děláš srandu, abych musel napsat co nejvíc příspěvků . Myslel jsem jestli vám ukázala fotku sebe sama.
Ano, ale pouze mě a Béďovi - tys tu zrovna nebyl...
Přeposlat, zasloužím si to.
K tomu koniaashovi, měl na to i vlastní téma v pokecu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.