No zkrátka jednou nadějí, je uzavřít spojenectví Skyrimského království (Long live to Ulfric) se zbytkem říše. Zlikvidovat Thalmor a až budou špičatý uši v lajně tak se můžem porubat mezi sebou :-D Ovšem jak porubat Thalmory to je druhá věc. Docela velkou pomocí by v tomto bylo spojenectví s draky :-D No a když to nevýjde a špičatý uši se nám rozlezou po celém Tamrielu, mám plán B. Balím kufry a vracím se na Atmoru :-D
Upravil/a Johny dne 10.02.2012 15:59
Victory or Sovngarde ! ! !
Johny napsal:
No zkrátka jednou nadějí, je uzavřít spojenectví Skyrimského království (Long live to Ulfric) se zbytkem říše. Zlikvidovat Thalmor a až budou špičatý uši v lajně tak se můžem porubat mezi sebou :-D Ovšem jak porubat Thalmory to je druhá věc. Docela velkou pomocí by v tomto bylo spojenectví s draky :-D No a když to nevýjde a špičatý uši se nám rozlezou po celém Tamrielu, mám plán B. Balím kufry a vracím se na Atmoru :-D
Johny napsal:
Ale nebojte, já se vrátím. Tak jako Ysgramor ;-)
to už říkal Arnold a jak dopad Jinak souhlasím Thalmor porazí pouze aliance SAMOSTATNÝCH a silných království, ne polorozpadlé Impérium. Nejde jít proti semknuté síle rozdrobenou. Ulfrika se zástavou do čela... a řezat je tak až by špičatý uši lítaly....
hRDLA napsal:
V jednotě je síla, samostatná království padnou jedno po druhém.
ano v jednotě. Nikoliv v rozdrobenosti a slabosti- a to je právě impérium. Lidi vždycky radši půjdou za svým králem/ chánem/ sultánem/ faraonem a bůhví co ještě, než za nějakým polomytickým císařem, který sedí v Imperial city
Myslíš, že se třeba Skyrim ( jakožto samostatná diktatura ) dokáže s někým spojit ? Když Ulfric opovrhuje ostatními ? Vdyť opovrhuje i Císařskými a Bretonci. A to jsou stejná rasa !
Pokud se nesjednotí Císařství, sjednotí to Thalmoři.
Myslíš, že se třeba Skyrim ( jakožto samostatná diktatura ) dokáže s někým spojit ? Když Ulfric opovrhuje ostatními ? Vdyť opovrhuje i Císařskými a Bretonci. A to jsou stejná rasa !
Pokud se nesjednotí Císařství, sjednotí to Thalmoři.
Ulfrik používá nacionalistickou rétoriku, protože mu pomáhá sjednotit Nordy proti Imperiálům. Když vyhraje, MUSÍ jí zanechat. Skyrim jakožto neúrodná provincie v izolaci chcípne hladem. A Ulfrik je všechno jen ne tupec. Stejně jako Skyrim potřebuje obilí z nibenayské nížiny, cyrodiil potřebuje suroviny ze Skyrimu. to, že se válka hodí Thalmorům do krámu, je jiná věc. Ale Věk Říše skončil. Přežila se a jako přetloustlého pažravce jí zachvátila mrtvice. Jedibnou možností by byl nový, silný císař- něco na způsob Caesara nebo Vespasiána.
Toť otázka. Přesvědčili jste mě, že v případě války s Thalmorem by bylo výhodnější zachovat centrální velení, ale beztak to bude znamenat konec Impéria. A nebo jeho novou éru. Ale spíš konec.
Já bych řek, že Thalmoři musí mít relativně malou armádu+ žoldnéře a vítězství dosáhli spíš několika drtivými vítězstvími, kterého se Říše zalekla ( ano opět jsem u slabosti Impéria ), než dlouhodobým tažením. Tehdy se dali zničit mnohem snáz než teď, kdy mají celou říši prolezlou špehy a vlastní hrady, konzuláty atp. Teď by bylo potřeba hlavně zlikvidovat tuhle síť.
pochybuju že by si elfouni pustili do zad legie z podrobených provincií Co jsem čet tak se tam necovají zrovna jako osvoboditelé. Takže možná pár kolaborantů, rozhodně ne armády ( speecielně bych chtěl vidět kočičáky jak se jim chce válčit za Ostrovy ). Jinak dunmeři jsou dobří vojclové, těch bych se bál.
Khajiiti jsou jim nadosmrti věrní, díky tomu, že Elfové vrátili ty měsíce ! Zbožňují je.
Ale to je jedno.
Další věc je Generál Tullius.
Tenhle týpek vyhrál tolik bitev proti Thalmorům a vy ho zabijete ? Říše pořebuje schopné generály a to Tullius rozhodně je !
Edit : Jo, měj se
Upravil/a Parrot dne 10.02.2012 17:56
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.