Topic kde můžete sdílet screenshoty z her co právě hrajete. Nyní by měli fungovat i odkazy ze steam serverů takže to půjde snad v pohodě. Screenshot/y vždy dejte do spoileru s názvem hry ze které to je, případně i část hry a jestli obsahuje SPOILERY.
Já funny screeny nějak nemám, ale mám tu pár jinejch screenů co jste možná neviděl i
Metro 2033, z konce hry
Metro 2033
Atlantida
Káďa a já jsme dohráli poslední level Magicky... Jep, Káďa má světelnej meč
Zkoušel jsem v Shogun 2 demu opékat kavalerii. Oheň zapálen, nabodnuto na rožeň ...
Co na vás číhá v temnotách Skyrimu
Tenhleten screen mi příjde docela dobrej, páč (jak vidíte) jsem svýho psa v DAO pojmenoval Mopík a naše Mopi si hlavně dřív pořád stěžovala na to jak nemůže najít kalhoty ... Zdá se že konečně nějaký našla
Jedna z mých oblíbených planet v ME galaxii... C'mon, má to biotický šelmy
"Při cestě za něčím důležitým"
A nakonec nějaká pěkná planeta
Upravil/a BadWolf dne 07.01.2014 06:08
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: Warframe jsem nějakou dobu hrál ale nějak mě to nebavilo... I když možná zase někdy zkusím, kdo ví (je tam postava s hlavou kladivouna co se jmenuje Loki, tutově to zas někdy stáhne )...
fulo77: Mass Effect série
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.