Určitě si většina z vás dobře pamatujete na dobu vcelku nedávno, kdy na fóru letěli tzv. 30 denní challenge. Už tehdy jsem chtěl udělat jeden ze svým, ale řekl jsem si, že se přeci jen po nějaké době taková věc může přejíst a tak jsem se rozhodl počkat.
Původní challange se řídili pravidlem 30 dní, ale já se rozhodl nechat počet neurčitý. Také jsem se rozhodl, že na příspěvky se může reagovat, ale pouze ve vašich odpovědích na otázku dne. Pokud bude diskuze na delší dráhu, tak bude lepší, když se stáhnete do Nekonečné
Snažte se velikost obrázků snížit na minimu, ale žádné přesné rozměry zadávat nebudu, jen jde o to, aby jsme vlákno zbytečně nezasekali. Videa dávejte do spoilerů. Pokud někdo nějakým způsobem poruší pravidla, dám mu nejdřív vědět a počkám jestli to napraví, jestli tak neučiní bude vyloučen.
Takže aby jsme se do toho dali že. Začneme trochu netradičně
Den první - Seriál, u kterého si přejete, aby ho shlédlo/znalo více lidí
Za mě to bude seriál SPACED, o kterém, vždy když se chci začít bavit, nikdo nic neví. Osobně si myslím, že je to jeden z britkomů, které by neměli uniknout nikomu.
No tak ja neviem či sa to tu hodí, ale dokumentárny seriál je takisto seriál takže asi hej
Takže za mňa to je seriál Secrets of World War II (Tajomstvá 2. svetovej vojny). Ide o naprosto skvelý dokument o tajných zbraniach, operáciach, technológiách... Fakt odporúčam
Twin Peaks.
Kultovní seriál D. Lynche. Neskutečně povedená záležitost.
Záhady malého městečka kde se "něco" děje, "něco" se skrývá v okolních lesích a do toho se odvíjí příběhy mnoha obyvatel tohoto zapadlého městečka. A ke všemu se zde udála nanejvýš podivná vražda.
Den druhý - nejoblíbenější úvodní znělka
Tak za mě jsou to jsou nejspíš Sipsonovi, jelikož jsou pokaždé něčím originální.
Něco, co určitě většina zná - http://youtu.be/g...
Upravil/a Whirt dne 29.08.2013 13:14
Den třetí - vaše současná seriálová obcese
Tohle je otázka na kterou se může odpovědět více seriály, protože právě teď jsem naprosto odvařený ze dvou seriálů:
The Legend of Korra a Dextera
Upravil/a Whirt dne 31.08.2013 15:15
Já momentálně ujíždím na jednom starém seriálu a na jednom novějším...
Starší je Home Improvement ( V ČR pod názvem Kutil Tim)
Novější je StarGate Univers
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.