Mód, který přidává další lokace a spoustu hodin hraní navíc. Nezmiňoval bych se o něm, ale už vím, že jej vyzkouším, až bude čeština. Pro angličtináře to bude mnohem jednoduší.
Já jakožto neanglicky mluvící si raději počkám, než abych o něco přišel. Takže to vypadá, že se vrátím ke Skyrimu nejen kvůli DLC, ale i tomuto modu. Jen ta cz.
METTALIC napsal:
Diego: Já hru dokážu anglicky přelouskat.
A víš jistě že čeština vyjde ?
No to nevím. Ale co vím je to, že dobrý mód vždy někdo přeloží, jen nikdo nemůže vědět, jak dlouho to bude trvat, že...?.
Za mě tedy ano, někdo to v budoucnu přeloží.
Mett včera psal, že to zkusí, tak už to možná zkouší...
METTALIC napsal:
Zítra to zkusim
Mohol by tu napísať potom nejakí ten dojem ... mne to trocha potrvá, s mojím internetom ...mám esšte len 23% ...:/
Upravil/a clown333 dne 18.07.2013 21:16
METTALIC napsal:
Clown: Napíšu neboj teď se stahuju znova nýbrž my to hlásí archív je poškozen
To je škoda :/ ... na také väčšie súbory radšej použivam FlashGet Downloader aby sa mi nestalo presne to čo tebe a aby som mohol stahovanie hocikedy pauznúť ... btw: mne to bude trvať ešte hodinu ...
Já uvidim no každopádně stane se no? Downloaduju znova tentokrát né manualně ale pomocí NMM a běží to docela dost rychle
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Snažím se dostat do ukolového Dungu ale jakmile se přiblížím spadne no u Modu jsem našel větu že bych to měl pár hodin nechat a až pak spustit přijde mi to jako kravina ae za zkoušku nic nedam kdyby se to nepovedlo tak to něják vyřeším
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Dajú sa v tom mode zobraziť texty dialogov, ak áno tak by som sa o dáky amatérsky preklad možná aj pokúsil.
Dodatok:
Tak sorry, prečítal som si podrobnejšie návod od autora modu a tak sa zdá že by to bolo veľké sústo pre mňa, nakoniec to údajne CoNYcz už prekladá, zmienka kedy to bude hotové tam nie je. Tak treba vydržať.
" Frajer má téměř 10,000 linky dialogu (mnozí jsou řečení vícenásobnými rolemi, tak to je o hodně méně měnit titulky na), a to má pravděpodobně kolem 100 knih/poznámek/dopisů/a tak dále"
Upravil/a Starec dne 20.08.2013 17:28
Nevíte někdo, jak je to s tou češtinou?
Na nexusu jsem teda četl, že je to "on way" ale třeba to pozapomněli aktualizovat a já jí jen nemůžu najít...
Upravil/a DynastyMan dne 16.09.2013 18:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.