Pokud chcete, zde můžete postnout obrázek vašeho doupěte.. totiž místa, kde hrajete hry, jste zde na fóru nebo snámi kecáte na chatu .
Můj obrázek teda není příliš kvalitní, protože jsem to fotil přes mobil. Samozřejmě chápu když obrázek nepostnete, protože jen málo kdo kvůli jednomu topicu bude fotit svůj psací stůl a taky, že ne každý chce ukazovat svůj pokoj na internetu..
Čo by som sa nepochválil Tu je môj kútik zábavy a nekonečnej radosti. Ta zbierka Simsov nie je moja, je mojej prateľky, ona tu hru žerie
A toto je tá moja mašina zblízka. Skriňa je Fractal Design Define R4, ale skriňa dôležitá nie je Dôležité je to že vo vnútri sa nachádza hardware v hodnote viac ako 1500€
Upravil/a Sanued dne 04.02.2013 17:16
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Vedľa toho, na zemi, leží môj druhý počítač, ale to je taká troska A inač kto si všimol to pivo úplne na pravom okraji?
Upravil/a Sanued dne 04.02.2013 17:29
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Tak fotit to nebudu, občas na tomhle stoku nacházím i něčí ponožky Je to Modrý stolek, na něm černá obrazovka (1920 x 1080) a vdle ní dvě benynky z TESCa Tiskárna je canon a počítač modře svítí + ňákej ten borčus
Lidi, já mám vyloženě doupě. Ale fotku nechtějte, to bych se musel stydět. Snad postačí popis: Stůl, plný knih, obálek, tužek a všelijakých papírů. Z toho všeho vykukuje monitor. Po jedné straně stolu kout s hudebními nástroji, po druhé skříň plná rozházenýho oblečení, za mnou postel. Toť popis celého mého doupěte...
Ligos napsal:
Lidi, já mám vyloženě doupě. Ale fotku nechtějte, to bych se musel stydět. Snad postačí popis: Stůl, plný knih, obálek, tužek a všelijakých papírů. Z toho všeho vykukuje monitor. Po jedné straně stolu kout s hudebními nástroji, po druhé skříň plná rozházenýho oblečení, za mnou postel. Toť popis celého mého doupěte...
= standardní provozní nepořádek! U mě to někdy bývá podobné, až tedy na hudební nástroje. Klavír jsem v pokoji nikdy neměl a na kytaru již nějaký ten rok nehraji.
Ligos napsal:
= standardní provozní nepořádek! U mě to někdy bývá podobné, až tedy na hudební nástroje. Klavír jsem v pokoji nikdy neměl a na kytaru již nějaký ten rok nehraji.
Tak jo jsme tři D
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já když něco seberu, tak to pak zas vrátím, odkud jsem to vzal. Anebo tomu přiřadím nové místo. Obojí je poplatné Ale utírat prach a vysávat? Fuj, čert to sper!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Já když něco seberu, tak to pak zas vrátím, odkud jsem to vzal. Anebo tomu přiřadím nové místo. Obojí je poplatné Ale utírat prach a vysávat? Fuj, čert to sper!
A keď už tu máte aj fotku "doupětě" (asi som to zle napísal, ospravedlňujem sa), tak pripojím aj moju zabordelovanú časť izby.
Samozrejme zúm pri kliku na obrázok, ale to už viete.
Lampa z roku pána, keď sestra mala osem rokov ju dostala, teraz mi dobre slúži. Subofér s nálepkou Hello Kitty musí byť! (som infantilne na tú mačku vyťažený, to je sranda, čo?). Mačičkový kalendár zapísaný viac, ako papiere písomky na filozofii. Obaly z hier voľne sa povaľujúce na mojom stole, nedojedená čokoláda, ergonomická klávesnica, na ktorej mi nefunguje mäkčeň a napr. aj "ä", čiže na niektoré písmená používam altové skratky. Nástenka s kravinami všehodruhu, nie som síce narcis, ale tých dvoch nakreslencov som si proste musel vystaviť, pretože sú to postavy blízke môjmu srdcu, fotka s kamarátkou zo strednej (mal som tam ešte modré vlasy, juch). Na stene obraz Jokera.
Existuje snáď lepší a hnilejší kút?
No áno, a dole vľavo, to modré svetielko je svetlo z môjho nového Haligátora, ktorý mi kúpil otec. Veľmi dobrý kompjúter.
Upravil/a Thief dne 13.01.2015 12:20
Pull up a seat...
Have a drink.
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.