Lunthatcossi, to nepatří do rubriky "Váš svět". Sem patří příběhy vymýšlené hráči. Tohle se hodí spíš do obecné diskuze o Skyrimu, zkus na to víc dávat pozor
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Občas jsem něco prostě vzal nebo někoho prostě zabil, ale to byly výjimečné momenty potřeby či rozmaru. Že bych se vyloženě nějak snažil "kriminálničit" se určitě říct nedá.
Zabíjim kohokolvek kedykolvek, no nikto ma nechytí ak to sám nechcem, tak by sa to dalo povedať, alebo lepšie je
Tí čo vedia ako vyzerám, tak tých je už málo
You can kill yourself, or die trying...
1. mám to na xboxe, a nakolko nemám nikdy zapatý ntb a x box naraz to tak skoro nebude
2. pokuty si vyplácam ,tam by to velmi velké nebolo, ale keď stretnem niekoho po ceste, môže si byť istý že skončí so šípom v chrbte
You can kill yourself, or die trying...
nagasadowcz napsal:
Neměl jsi jich ještě včera pod 800?
a co? diskutující člověk tu má okamžitě mnoho příspěvků.. když mi budou některé mazat tak at se zamyslí nad tím co tu každej 2 píše a at jim taky mažou...
Klid, nebuď tak vztahovačný. Nemyslel jsem to nijak zle. Nikdo ti nechce nic mazat, ani tě nějak utlačovat. Jen jsem prostě poukázal na to, že ti počet příspěvků roste sakra rychle, to je vše.
nagasadowcz napsal:
Klid, nebuď tak vztahovačný. Nemyslel jsem to nijak zle. Nikdo ti nechce nic mazat, ani tě nějak utlačovat. Jen jsem prostě poukázal na to, že ti počet příspěvků roste sakra rychle, to je vše.
stejně jako všem rostou příspěvky rychle tak co jako.
Ps drž se prosím daného tématu ať v tom je pořádek to znamená, přihoď sem svou statistiku kriminálníka.. já se teď poroučím, jdu si dát vanu plné horké vody.. pak možná se kouknu na Jamese Bonda Skyfall, ten sem ještě neviděl
OK, nechme to plavat. Statistiku sem bohůmžel nehodím, jelikož už Skyrim hodně dlouho nemám nainstalovaný a nešťastnou náhodou se mi smazaly všechny savy. Ale až zase začnu hrát, tak to tu třeba hodím
Já byl vždycky hodný, když jsem někoho okrad stráže si ničeho nevšimli, a ikdyž ano, byly mnou zabiti a odměna se smazala, jelikož nezůstal žádný svědek.
Ve Skyrimu to de, v reálu.... díky bohům, že mi v osmnácti smázli rejstřík! od té doby sekám latinu reálně i virtuálně, a když ne, tak dávám bacha, aby mi na to nepřišli
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.