Ahoj tak už točíme videa budeme rádi za odběry, like a komenty. Kritika pomůže - děkuje tým SkyGamesPortal:Leneren,Chell,Norbi Link na Chanell:http://www.youtub...mersPortal
Čekejte na další videa dnes nebo zítra zkusím nahodit 4 videa z Unreal tournamentu 99
potom začnu natáčet hru Arena a nakonec Stalker call of pripiat tod z mé strany Chell a Norbi mi zatím své plány neřekli.
S pozdravem Leneren
EDIT by Whirt: Opraveno pár chyb (ale nezkoumal jsem to - jen ty do očí bijící) a zpřehledněno...
Upravil/a Leneren dne 01.09.2012 14:53
leneren napsal:
Chell a Norbi mi zatím své plány neřekli.
nepýtal si sa ja dotočím nightmare house a potom sa vrhnem na prototype <3. čo bude potom netuším
E:možno skúsim amneziu
E2: potom mirrors edge, half life 2 aj s epizódami potom možno AC1 portal, a ak nenájdem dovtedy nič lepšie tak thief deadly shadows
Upravil/a Chell dne 29.08.2012 08:56
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Norbi je mluvení co se týče jako já: Vezme hovor a drží hubu I když občas promluvil, já mluvím jen když se mě někdo ptá, já musím mít na hraní klid, jinak do toho nejsem zažranej a nebaví mě to
Mopidu napsal:
No slušnej cvok seš, dyť Chell a Norbi skoro nic neřekli a ty meleš non-stop
Ty sleduješ MCBox ? Já už jen crafáka, jinak jen AJ letsplayeri, sou xkrát lepší Hlavně CaptainSparklez, sethbling, Chimneyswift11, paulsoaresjr
Upravil/a BigNord dne 29.08.2012 11:10
dnes budu natáčet arenu a ten unreal tam dávat zatím už nebudu pro dobro všech
a dejte nám odběr uchylci brzo bude speciál za 3 odběratele leni přespívá Baby od Biebra
Hele úchyláci, ňáká střílečka (kromě unreal tournamentu kterej absolutně nechápu a Nightingmare house kterého se děsím) by nebyla? Myslím jakože pořádnej LP, jak dělá Chell, a ne tam jen tak skákat a střílet po sobě
Upravil/a Mopidu dne 29.08.2012 12:36
Mopidu napsal:
Hele úchyláci, ňáká střílečka (kromě unreal tournamentu kterej absolutně nechápu a Nightingmare house kterého se děsím) by nebyla? Myslím jakože pořádnej LP, jak dělá Chell, a ne tam jen tak skákat a střílet po sobě
budem robiť Sniper Elite, ale ešte neviem kedy ...
You can kill yourself, or die trying...
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
já dnes hodím 1 díl areny takže neboj
arena není střílečka ale budiž
Upravil/a Mopidu dne 29.08.2012 14:26
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.