ten mod na staveni sveho domu bych spis rozsiryl a poradne tak ze by sme si to postavyly podle sebe a ne ze klikas a ono se ti to stavy samo ani neni k tomu cestina protoze takovej malej domecek z jeskyni a velkym dvorem je nic moc. ja bych si postavyl hrad velkej.
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Nix napsal:
ten mod na staveni sveho domu bych spis rozsiryl a poradne tak ze by sme si to postavyly podle sebe a ne ze klikas a ono se ti to stavy samo ani neni k tomu cestina protoze takovej malej domecek z jeskyni a velkym dvorem je nic moc. ja bych si postavyl hrad velkej.
tak si vygoogli na Nexusu mód s velkým hradem, lidem se třeba malá chatka líbí
Nix napsal:
Lepší to je mít u sebe než létat po hradě mezi deseti truhlama
Tu jsou nějaké obrázky z mého domu, varianta Warrior-Hunter
nedate mi sem niekdo link odkial stiahnme verziu 1.6 ? (hru nemam original ) a tak aby mi isla cestina
ale co by sa stalo ked mod dam na starsiu verziu hry?
Upravil/a Thall dne 17.08.2012 17:12
uz som si dal patch 1.6 a subory co sa my stiahly som si prekopyroval do zlosky DAT ale v hre to nemam nic sa mi natom mieste kde to ma byt neobjavilo preco? ako mam urobit aby mi to islo?
daj to iba do zlozky s hrou ..nie do DATA ... ohh myslis mod....ehmm stiahni si nexus mod manager ..ten to spravy za teba
Upravil/a clown333 dne 17.08.2012 22:39
teraz mi niekdo povedal ze nato potrebujem nexus mod manager uz som si ho stiahol a nainstaloval ale vobec neviem co a ako v nom mam robir napise te mi niekdo co vnom mam robit
tak najdi si a nastav kde mas ulozenu hru a kde chces aby sa ti ukladali mody...potom jednoducho stiahni mod so stranky nexusu...musis byd prihlaseny...najdes mod das download with mod manager ..(musis mat spusteny mod manager...
potom iba das aktivovat mod ktory sa ti tam stiahol ..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.