Ahoj. Protože mám poslední dobou chuť si zahrát pořádnou hororovku, rozhodl jsem se volit mezi Amnesií a CoC. Hráli jste něco z toho? Co je lepší? Cenově je mi to jedno, jde mi spíš o herní zážitek. L4D2 není tak strašidelý jak jsem doufal.. Takže co by jste mi doporučili vy? Amnesii, nebo Coc? Nebo třeba úplně nějakou jinou? Zatím vyhrává Amnesia. Doufám že mě to nějak psychicky nepoznamená (slyšel jsem že už se to stalo), ale vzhledem k tomu že mě tyhle věci nijak neděsí, mi to snad neuškodí. Navíc, co tě nezabije, to tě posílí Tak mi prosím poraďte
EDIT: Vybráno: Amnesia
Upravil/a Mahoney dne 07.08.2012 12:30
Amnesii, jak psal Leneren, je na ni nespočet CS, takže se u ní zabavíš na dost dlouho.. a taky z toho možná dostaneš infarkt, ale zabavíš se, to je hlavní
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
No, ona je to Amnesia pád do temnoty, ale jak to dohraješ, můžeš si stáhnout zadarmo nějaké Custom story (fanouškovská tvorba) a některé jsou fakt dost kvalitní
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
No, ona je to Amnesia pád do temnoty, ale jak to dohraješ, můžeš si stáhnout zadarmo nějaké Custom story (fanouškovská tvorba) a některé jsou fakt dost kvalitní
Já Amnesii hrál a můžu ti garantovat, že se z toho strachy posereš A ještě doporučuju hru Nosferatu, hodně dobrá atmosféra, sic je ta hra už dost stará (a je to na ní vidět ). Nosferatu je oproti Amnesii akčnější, jsi tam plně ozbrojen. Ovšem na nejvyšší obtížnost... Inu, je to peklo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mimochodem mě napadlo, že bych mohl později až dopíšu Zachariášův meč napsat horrorový příběh na náměty právě Amnesie. Ale to bych si musel ještě rozmyslit
Tak jsem se včera setkal s prvním nepřítelem, myslel jsem že se podělám. Naštěstí jsem se ale dobře schoval za skříň a on odešel
Chci se zeptat, s křesadly asi moc neplýtvat co? Nevadí že někdy zapálím třeba i 2, 3 v jedné sekci?? Snažím se je šetřit, ale když mi začíná docházet rozum, tak si třeba i dvě svíčky zapálim.. nevadí to?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.