Jaký nejlepší Questy jste ve světě Skyrimu už měli? popřípadě mi i napište kde se ten danný Quest nachází tohle téma jsem založil že už mě skyrim celkem ... řekněme přestává bavit, a tak se chci zabavit dobrýma Questama.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Jo, noc na kterou nezapomeneš je výborná, mě baví i quest pro Meridii, jsou tam zajímavý nepřátelé a samozřejmě staříka Shea, to mi muselo nejprve začít hrabat, abych pochopila souboj atronášů Nejlepší jsou pro mě daedrické questy, ve Skyrimu možná trochu odfláknutější ale nikdy mě nepřestanou bavit
Jo, Markarthský vražedný quest se Zapřísáhlými je dost dobrý, taky doporučuju Koukneš si i do vězení a budeš muset učinit volbu. Je to super quest. A jinak taky doporučuju deadrické, z nich asi nejvíc "Noc, na kterou nezapomeneš". Pokud jsi viděla a líbil se ti film Hangover (Pařba ve Vegas), mělo by tě to hodně bavit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
mna to bavilo aj bez pozretia si filmu celý čas sa v skyrime alkoholu ani nedotknem a teraz toto! celý ten čas som na tú avatarku jačala že čo dofrasa zas vyviedla. zauímavé bolo aj to že tá vranica s ktorou som mala mať svatbu bola tiež žena to ma dostalo
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
to bola ešte len opitosť opicu som naštastie na hre nepociťovala ale bolo by to zauímavé aj keď neviem ako by to spravili
ale myslím že ako by spravili že by som na hre vydela že môj avatar má opicu. viem že je mód na opitosť. myslíš že je mód aj na opicu?
Tak kocovinu ve hře neuděláš. To je cnitřní pocit. Bolest hlavy, okna, pálení žáhy, bolest ve svalech, citlivost na světlo a hluk a další lahůdky. Ještě, že už jsem s tím skončil
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.