Ach jo, lidi, znova jsem si koupil Skyrim, když už je teď tam zlevněnej, protože mi minule nešel. A co ?! Nejde to znova !!!! Už mě to totálně sere !!! KUR** co s tím ??!!
Upravil/a Parrot dne 02.07.2012 11:55
Takže :
Koupil jsem si Skyrim na Alza.cz
Vyzvedl jsem si ho na pobočce.
Došel jsem domů.
Otevřel krabici.
Naštval jsem se, že je tam ta mapa roztrhaná :-/
Vložil DvD do počítače.
Zadal jsem product key.
Nainstaloval jsem hru.
Samy se mi stáhly patche.
Dal jsem Hrát.
Objevil se mi launcher.
Automaticky se mi nastavila kvalita grafiky ( Vysoká ).
Dám hrát.
A nic.
Zmizí launcher a nic se nespustí.
A můžu to opakovat jak dlouho chci.
Tak jsem si aktualizoval Direct X.
Aktualizoval jsem si Drivery.
A právě teď stahuju DLC pack High Resolution.
A pořád nic...
Takže, co s tím ? !
Upravil/a Parrot dne 02.07.2012 13:31
No, tady mě napadá už jen jedna věc. Odinstaluj Skyrim, odinstaluj Steam a pak pročisti registry. Je na to ideální program CCleaner. Mně v takových situacích občas pomohl. Smaže to věci, které po hře a aplikaci v PC zůstanou a které mohou při opětovných a neúspěšných reinstallech dělat problém. Aspoň mě se to osvědčilo
Jo, to je taky dobrý nápad to TESV.exe. A kdyžtak můžeš ještě vyzkoušet stáhnout SKSE a spouštět přes něj. Možná je chybka jen v launcheru.
Upravil/a nagasadowcz dne 02.07.2012 13:57
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ok, zatím počkám, až se stáhne ten resolution pack.
Každopádně zatím díky. A trochu jsem změnil názor na Mewa :-)
Upravil/a Parrot dne 02.07.2012 14:00
Pro Parrot : V jakém systému hru spouštíš ? A když tak připiš i sestavu.
Upravil/a kevin36 dne 03.07.2012 13:14
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Parrot napsal:
Už je to Ok. Stačilo stáhnout pár Dll. souborů ! Ale díky za snah, pánové a dámy.
Zaregistruj si je do winu jestli ho používáš, protože když ho máš jen vložené do složky ze Skyrimem a jiná hra to bude vyžadovat tak to tam budeš muset dát znova, tuším. Jak na to ti poví google. Ale je to jen taková maličkost
Mám stejný problem spustim skyrim po stahnutí na steamu objeví se launcher tak tam kliknu na hrát zmízí launche a potom znovu objeví vymazal jsem i registry díky CCleaner
Za čest a spravedlnost Skyrimu !!!
Budu bojovat za děti skyrimu vyženu ty hlupáky Bouřné Hávy a nebo ty mlíko cucáky Imperály kterým teče na bradu mlíko od Altmerskému spolku
[url="http://www.minecraftforum.net/topic/758720-100-cheat-pack-cheat-anything-you-like-to-discover-edges-of-minecraft/"]
nn už dobrý trochu jsem se prohrabal v pc av registrech a už hra facha
Za čest a spravedlnost Skyrimu !!!
Budu bojovat za děti skyrimu vyženu ty hlupáky Bouřné Hávy a nebo ty mlíko cucáky Imperály kterým teče na bradu mlíko od Altmerskému spolku
[url="http://www.minecraftforum.net/topic/758720-100-cheat-pack-cheat-anything-you-like-to-discover-edges-of-minecraft/"]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.