Ahoj, já jsem Jpeg a vytvořil jsem pořad Zajímavosti ze Skyrimu. Na mém kanálu už jsou 3 díly tak se na ně prosím koukněte. Za odběr, like a koment budu moc rád .
[quote]Jpeggg napsal:
Ahoj, já jsem Jpeg a vytvořil jsem pořad Zajímavosti ze Skyrimu. Na mém kanálu už jsou 3 díly tak se na ně prosím koukněte. Za odběr, like a koment budu moc rád .
Pac man je dobrý a ozaj ten krompáč odščarujte je tam zvýšenie dovednosti kovania a dmg bleskom.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
V digitálním světě neexistují žádné oblé tvary. Minecraft se hrdě přiznává k této pravdě a započíná tradici krychlové upřímnosti. Již žádné oblbování uživatelů šikovným skládáním kostiček do téměř oblých tvarů, jen syrová, hranatá upřímnost! Jestli budu takhle mluvit ještě chvíli, svrhnu MCP z TRONa a ovládnu systém
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No promin ale pro mě Minecraft je jedna velká kostka a nevím co je na tom tak zábavného???.A vypadá to jak kdyby to vyrobyli před 20 lety než před ?5? Jasně ted mě sežerte...
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Nuže, argument jedna: nejde o grafiku, ta grafika tak vypadá schválně.
Argument dva: co je na tom zábavného? Pro mě hlavně creative mod s použitím single player commands, který mi dává naprostou svobodu postavit cokoliv. Od hradu přes vilu až po lesní srub, od středověké vísky přes továrnu až po moderní velkoměsto s mrakodrapy. Prostě geniální možnosti, pak už je to jen o fantazii a chuti piplat se se stavbou.
- tohle je moje první (a zatím poslední ) větší stavba v MC. Žádný zázrak, ale špatné to, myslím, není. Prohlídni si třeba i jiné, možná tě to i chytne
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Presne!!! Minecraft je super hra hlavne cez MP v tedy sa stavia super z kamošmi niečo vymislíme ..... a je to ale napr. staviam aj repliky ako napr. Empire statue building ale ten som staval sám.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Mopi : Pak mi dáš save. Já moc stavět neumim totiž A hlavně prosím postav síň mrtvých...a nějaká území Zapřisáhlých by taky nebyla na škodu A nezapomeň na Cindha mine
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.