Pak je tu jenom jedna možnost. Navzájem se zabít jako milenci
Ale to vám ten vztah skončí poněkud tragicky
Já to dělám tak že si to jenom představuji, asi nějak tak, že s ní flirtuji a po "dohrání" Skyrimu, když už nehraji se vztah teprve projeví.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Parrot napsal:
Nordky vypadají jako... dojičky krav v Rakousku
Neumíš vytvářet postavy. A jestli se bavíme o těch, co už tam jsou... tak nikdo!
Hele, já vyrůstal na farmě a vím jak dojičky krav vypadají Akorát v reálu jsou trošičku zakulacenější, ale jenom trošičku. Holt, to nejsou topmodelky
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, já už si automaticky nahrazuji Thalmorské tváře nějakou monstrózní věcí Takže Thalmory nemůžu posuzovat.
Jasně, psal jsem k té abmassadorce. Jinak je pravda že Altmerky jsou pěkné...
Si říkám, že už by to chtělo ten sex mód Zahrál bych si na Marigolda
Klidně mně ukamenujte (klasicky, zase jen měkké kameny), pokud chcete, ale mě se Angelina Jolie nelíbí.
Vysoké elfky,taky jsem 2 měl (ale trochu přerostlé!)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.