Padl tu návrh, že by se uspořádal sraz našeho webu, který by mohl proběhnout někdy v létě. Ti starší z nás by mohli popíjet medovinu, pivo, víno, grilovali by jsme maso, pokecali nejen o Skyrimu, někam se prošli. Podle mě je to dobrý nápad, ale chtělo by to zodpovědného člověka, který by se všech těch důležitých organizačních věcí ujmul.
Takže kdo má náladu na to zařídit něco spíše v přírodě (ale klidně i jinde), tak ať se tu přihlásí a může se začít vymýšlet
Všechny návrhy budu zapisovat do tohoto prvního příspěvku, takže tady se budou počítat kraje: Praha - 6
Středočeský - 0
Liberecký - 0
Ústecký - 0
Karlovarský - 0
Plzeňský - 0
Jihočeský - 0
Vysočina - 0
Pardubický - 0
Královehradecký - 0
Jihomoravský - 0
Olomoucký - 0
Zlínský - 0
Moravskoslezský - 0
Upravil/a Whirt dne 13.04.2012 00:23
Whirt napsal:
Padl tu návrh, že by se uspořádal sraz našeho webu, který by mohl proběhnout někdy v létě. Ti starší z nás by mohli popíjet medovinu, pivo, víno, grilovali by jsme maso, pokecali nejen o Skyrimu, někam se prošli. Podle mě je to dobrý nápad, ale chtělo by to zodpovědného člověka, který by se všech těch důležitých organizačních věcí ujmul.
Takže kdo má náladu na to zařídit něco spíše v přírodě (ale klidně i jinde), tak ať se tu přihlásí a může se začít vymýšlet
Což o to, nápad je to dobrý ale počítám že nepřijede víc jak tak 15 lidí )
Reject napsal:
Myslím si, že se s tím počítá - přeci jenom 2000 lidí není moc aktivních; 500 se občas zapojí; 300 tenhle web navštěvuje často; 100 dělají že se rádi zúčastní; 80 se chce zúčastnit, ale nevyjde to a 20 se zúčastní
Upravil/a Whirt dne 13.04.2012 00:06
Reject napsal:
Myslím si, že se s tím počítá - přeci jenom 2000 lidí není moc aktivních 500 se občas zapojí 300 tenhle web navštěvuje často 100 dělají že se rádi zúčastní 80 se chce zúčastnit, ale nevyjde to a 20 se zúčastní
Tak znáš to někdo to má moc daleko, někdo už něco má..
Metin2 dělal poslední sraz v praze v zoo a prý se to moc povedlo jen návrh, dělejte jak myslíte
No uvidíme, jestli vůbec bude mít někdo chuť se ujmout organizace. Každopádně bych se mezitím snažil vybrat místo konání a začal bych tím hlasováním o kraji.
Sice jsem z Vysočiny a rád bych byl někde v přírodě, ale Praha se zdá zatím jako nejschůdnější řešení, takže u mě taky za Prahu... Cesta mě tam potrvá 2,5 - 3 hodiny... "Přežiju"
Upravil/a Whirt dne 13.04.2012 00:22
Whirt napsal:
Sice jsem z Vysočiny a rád bych byl někde v přírodě, ale Praha se zdá zatím jako nejschůdnější řešení, takže u mě taky za Prahu... Cesta mě tam potrvá 2,5 - 3 hodiny... "Přežiju"
tak s tim počkáme na novej patch.. osedláme draky a budem tam o dost rychleji
Praha je pro mě daleko
Ale to je fuk, říkám rovnou, že bych nedorazil. Chci zůstat anonymní. A třeba jsem zrůda, co se stydí kvůli ksichtu chodit mezi lidi, co vy víte?
Ligos napsal:
Praha je pro mě daleko
Ale to je fuk, říkám rovnou, že bych nedorazil. Chci zůstat anonymní. A třeba jsem zrůda, co se stydí kvůli ksichtu chodit mezi lidi, co vy víte?
za 1. neber mi moje imič
a za druhé proč zrovna praha?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.