vlk je nahovno, rovnako ako pes....v skuse sa mi pritol pocas bojov pod nohy a vzdy som si ho sam zakiloval.
prosim vas, radsej mi poradte nejaky prikaz do konzoly ktorym by som sa zbavil starych questovych objektov.....uz vlacim so sebou bubon, fletnu, sferu ladeni 2x, tu kocku nerubikovu......a este zopar listov. tie questy su vsetko splnenne, akurat NPC maju pocit ze bude lepsie tie veci nechat u mna...nech mi zeru miesto v inventori :-/
ferovic napsal:
vlk je nahovno, rovnako ako pes....v skuse sa mi pritol pocas bojov pod nohy a vzdy som si ho sam zakiloval.
prosim vas, radsej mi poradte nejaky prikaz do konzoly ktorym by som sa zbavil starych questovych objektov.....uz vlacim so sebou bubon, fletnu, sferu ladeni 2x, tu kocku nerubikovu......a este zopar listov. tie questy su vsetko splnenne, akurat NPC maju pocit ze bude lepsie tie veci nechat u mna...nech mi zeru miesto v inventori :-/
pomocí příkazu "player.removeitem ID předmětu". Ty ID předmětů najdeš na nejspíš na Wiki http://elderscrol...rolls_WikiVictory or Sovngarde ! ! !
Korty15 napsal:
nevite jestli uz vysel creation kit měl by vyjít už dnes...
Taky čekám na ten creation kit a on stále nikde. Asi jim to bude ještě chvilku trvat. Taky se musí brát ohled na časový posun protože bethesda to vydává v americe.
Wabbajack him!
vidim ze to tu beriete s humorom :-D ....ale co by sa mi fakt kuevsky zislo je nieco take ako existuje vo WOW, ato je Outfitter.....to znamena ze si nakonfigurujem rozne typy oblecenia podla toho ci idem bojovat s lukom, jednoruckami, alebo idem kradnut....pripadne idem nieco craftit......nosim pri seber spustu oblecenia, lebo mam rad ked je hra pestra a mozem striedat herne styli.....a unavuje ma znova a znova sa manualne preklikavat, ked sa chcem prezliect......a to uz to mam dost zjednodusene tym, ze mam 12 tlacitkovu mys Razer Naga......proste chcem jednoduchy plugin s paru tlacitkami, ktorym popridelujem armor a zbrane ako ma maju obliect.......mne ako laikovy to znie jednoducho, a vam?
ferovic napsal:
vidim ze to tu beriete s humorom :-D ....ale co by sa mi fakt kuevsky zislo je nieco take ako existuje vo WOW, ato je Outfitter.....to znamena ze si nakonfigurujem rozne typy oblecenia podla toho ci idem bojovat s lukom, jednoruckami, alebo idem kradnut....pripadne idem nieco craftit......nosim pri seber spustu oblecenia, lebo mam rad ked je hra pestra a mozem striedat herne styli.....a unavuje ma znova a znova sa manualne preklikavat, ked sa chcem prezliect......a to uz to mam dost zjednodusene tym, ze mam 12 tlacitkovu mys Razer Naga......proste chcem jednoduchy plugin s paru tlacitkami, ktorym popridelujem armor a zbrane ako ma maju obliect.......mne ako laikovy to znie jednoducho, a vam?
Možná bys mohl zkusit přiřadit jim rychlé klávesy. Ale těch je jenom 9.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
da sa na jednu rychlu klavesu navesit viac veci?.....napriklad ze ked stlacim 3 tak nielen vytiahne dany mec, ale si aj oblecie rukavice a nahrdelnik co pridavaju skil na mec..........
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.