Někteří z vás asi již z názvu pochopili, že se jedná o týdenní anketu, ti kteří ne tak... - se jedná o týdenní anketu
Každý týden se budu snažit vymýšlet nové ankety, podobnou věc zavedl skyrimblog, a mě se to velmi líbí, tak zkusíme to samé ne ?
Pravidla:
1. Hlasovat můžete jen jednou na jednu anketu
2. Nepište své odpovědi, diskutujte pouze o anketě, nebo nějaké debaty o odpovědi otázky - nějaké podbrobnější
3. Jakékoliv dotazy, nebo nápady na nové otázky mi pište do SZ (Soukromých Zpráv)
2-dodatek > Já budu hrát za orka - Maže se Já budu hrát za orka protože je hnusnej jak opice a smrdí jako já, má ty a ty schopnosti a to ke mně nejvíc sedí... - Ponechává se
Doufám že se vám ankety budou líbit ZMĚNA:: Budou se vytvářet nová vlákna pro každou anketu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otázka: Jaký typ zbraní budete nejčastěji užívat ?
Nejvíce hlasů: Jednoruční meč + Štít (8 hlasů)
Upravil/a Honzas4400 dne 27.10.2011 22:12
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
dvojrucny mec a luk, ale asi zacnem pouzivat aj magiu v Skyrim to vyzerá tak farebne a pekne ale moja zbran je stale daky Claymore alebo katana aj v inich hrách ... som fakt zvedava na magiu
Zapoměl jsi na dvě zbraně
I když jsem si původně plánoval Nordského válečníka s velkou sekerou, asi neodolám a udělám si zase Dunmera s mečem + štítem a lukem. Plus nějaká ta magie. S Dunmerem jsem dohrál Morrowind i Oblivion, tak mu zůstanu věrný.
Destrukce+Destrukce ... občas jednoruční meč + asi lečivé kouzlo a na některé akce luk. Ale z videí tam byly vidět nějaké hole myslím, takže možná zkusím nějakou tu hůl...uvídíme, co nabídnou...
ja tak nak kombinuju vsechno, jak se mi to zrovna hodi, ale nejcastejsi je u me mec/sekera a stit (blunts mam asi radsi). jen mi tu chybi moznost zbran+magie, tak to totiz bude nejvic u me na draka si asi poridim solidni obourucnak, destruktivni kouzla a hlavne na tyhle souboje mit budto hodne lecivych lektvaru nebo spis naskillovat restoration. moc se tesim na tenhle levelovaci system, ten v oblu mi lezl krkem.
Já tank s těžkym brněnim,těžkym jednoručákem a nejtěšim 100kg+štítem.a nesmí chybět nějaké nejslabší kouzlo obnovy s 2 heal na 3sekundy
Upravil/a Kresuky dne 21.10.2011 20:36
No zkusím Meč a štít,a taky obouruční zbraně hlavně asi Sekeru a Kladivo+Destrukce,Vyvolávání+obnova,ještě ani pořádně nevím,uvidí se až ve hře samotné
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Tak já budu jednou rukou mlátit nepřátele štítem a druhou je zasypávat ohněm
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Jasan, měl by na to být tuším jeden perk, ale asi půjde spíš jen o odhození. Něco jako v DarkM of MaM kop. Než o nějaké omráčení nebo bůh ví jakou dmg, ale kdo ví....třeba překvapí...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.