Scarcz napsal:
Ale asi by nebylo marný kontaktovat nějak lidi z bonuswebu, aby nevznikaly dvě češtiny zároveň.
Našla by se nějaká hodná duše, které by tohle obstarala?
- češtinu do podmínek doplním
- co se týče traileru, když připravím titulky, obrázky atd, je tu někdo kdo je schopný z toho udělat video?
- prosím i vás, kteří se do toho přidali, aby přes to vyplnili tu registraci.. už jste registrováni takže stačí ten formulář...(nebo ten kontakt - je to jedno a to samý). To jen pro přehlednost.. musí v tom být systém. díky moc
-Já bych je mohl kontaktovat - mám tam účet
-A co se traileru týče, já bych se do toho klidně pustil, ale abych -toho nelitoval Už tak toho mám dost, jen ať si užijou ti co se ještě moc nezapojily
Já na sto procent udělám video, není to poprvé co bych něco takového dělal . Hlavně to má co i dělat s mou školou. Jsem na foto a video zaměření.
Upravil/a Flash dne 15.02.2011 22:15
díky.. kdyžtak pak pošli link na ten kontakt.. nezapomeň tam rovnou hodit adresu.. a to video stačí jen nějak dát do videa jestli chápete. texty už jsou hotový
Sice mám ještě furu práce s novou čj do TES 3, ale Skyrim si asi anglicky také moc nezahraju. Zahraju, ale nevyužiju všechny jeho kvality... Nebudu nijak hyperaktivní, ale jak muzu, pomuzu. Hlasím se taky
nová čeština do TES 3? Kdy, kde, jak?
Přiznám se že nějaký věci v původní češtině ve mě budí odpor a taky bych uvítal možnost zachování originálních názvů (i pak u Skyrimu)
Upravil/a Scarcz dne 15.02.2011 22:31
Na BonusWebu, někdo zkouší znova čj do Tes 3 ...tak jsem se připojila...Jestli chceš, můžeš se přidat, jsme jen 2
Registrace...mejl a vzkaz? no zkusila jsem to vyplnit
Někdy je to hrozně pěkný, třeba u Pratcheta jsou pěkně přeložený názvy, ale když člověk celý dětství hraje Morrowind s origo názvama, tak je to pak hrozný nezvyk. A navíc když mi jedna elfka doslova řekla že kdybych minul Duchoval byl bych uplnej debil, tak mi to tam vůbec nesedělo a ne kvůli duchovalu.
Na BonusWebu, někdo zkouší znova čj do Tes 3 ...tak jsem se připojila...Jestli chceš, můžeš se přidat, jsme jen 2
Já se o to taky pokusil
Jinak pokus o TES 3 CZ znovu? Už sem tě o tom viděl psát, ale netušil jsem že se na tom pracuje na BW.
Jo, nechtěl by se někdo pustit do překladu Daggerfallu - pár šílenců na BW se o to pokouší (já taky )
Upravil/a Whirt dne 15.02.2011 22:37
MortuusDominus napsal:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.