Zdravim! Už se mi z toho vaří krev... Často se mi stává, že musim shodit hru kvůli testování módů, hledání návodů, facebook atd atd. Často se mi ale stane, že mi po opětovném maximalizování okna se hrou zůstane krom skyrim kurzoru i ta DEMENTNÍ šipka z windowsů! Neví nebo nezná prosím někdo způsob, jak to spravit? Jinak mi asi praskne ve švu...
Upravil/a Diego dne 21.04.2013 18:59
Než si někam přepneš tak tam dej mapu jakmile si to přepneš z5 na skyrim tak se ti může stát že tam budeš mít myš z windowsu ale hned jak dáš Esc abys mohl vyjet z mapy tak ti kurzor z win zmizí
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tak to mě se zase občas stane, pokud přehazuju pomocí alt+tab, zato když to přehodím přes lištu, nestane se mi to nikdy. Ale pravda je, že hru shazuju málokdy, téměř vůbec, takže nevím, jak moc ti toto pomůže. Každopádně tip s mapou zní nadějně a způsob Tasemnice by měl fungovat tutově, poněvadž to zavání "pokročilým uživatelstvím," a tím pádem je jasné, že s tím MS nepočítal, a tedy zákeřně neimplementoval do systému žádnou chybu
Upravil/a nagasadowcz dne 21.04.2013 19:53
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.