pokud chcete být odolný vůči kouzlů a draků je třeba mit odolnost vůči magii i odolnost vůči živlů,napíšu návod jak byt zkutečný antimág
1)buď být breton a mít díky tomu 25% odolnost vůči magii a nebo najít kámen pána který vám dá 25% odolnost vůčí magii-je kousek od svatině mehrunes dagona
2)-jít do riftenu do svatine bohyne mary a promluvit s temnou elfkou která vám dá 3x za úkol svést nějáký pár k sobě aby mohli být spolu jak splníte všechny 3 dá vám na pořád 15% odolnost vůči maggi
3)vylepšit si proměny u kterých jsou body schopností a můžete mít pak az 30% vůči magii u proměn
to máte 70% vůči magii více nemá cenu 70% bohatě stačí
4)poté si vylepšete očarování na max a očarujte veci a odolnost vůči živlů můžete tak mit až 50% vůči ohni mrazu o blesku
zamozřejmě pokud jste nord nebo temný elf určitý živel který má rasa vrozený dávat nemusíte
pokud nejste breton a nechcete mít aktivní kámen pána ale chcete jiný kámen dejte si na nekterou věc odolnost vůči magii,až 22% na některé věci
klidě si to zkuste je to zaručeně funční-také jsem nemohl příjít proč mi draci ubírají životy potom jsem přišel na to že musíte mít vůcí magii i vůči určitemu živlu jak proti drakům tak proti mágům
Upravil/a stranghels dne 15.04.2013 22:06
zaujímavé ...problém je že mne pri mojich módoch by to nepomáhalo ...drak ktorý používa ľad ma dokáže zabiť za 2 sekundy a to mám odolnosť proti mrazu na 217%
Upravil/a clown333 dne 16.04.2013 19:56
clown333 napsal:
zaujímavé ...problém je že mne pri mojich módoch by to nepomáhalo ...drak ktorý používa ľad ma dokáže zabiť za 2 sekundy a to mám odolnosť proti mrazu na 217%
Hraješ na Legendární ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
a inak je aj ine riesenie s tim kamenom ak budes plnit misiu hladanie kovarne eatheria tak si tam urobis eatheriovu korunu a ta zachovava schopnost z naposledy aktivovaneho kamena
clown333 napsal:
no právě kdyz mate jen proti urcitemu zivlu tak je to nanic kdyz mate proti zivlum 50% a proti magii 70% tak je to dobry ja hraju na legendarni a draci me nespusobujou skoro nic i legendrani drak a zkousel jsem to s deadly dragons a taky me nic moc nedavaj ono nestaci mit jen proti zivlu musite mit i vuci magii aby to melo nejaky ucinek
a kdyz mate mody tak spis nezvysovat proti zivlu ale proti magii 50% staci pokud vam davaji poskozeni i tak spis si ocarujet jeste na jednu vec proti magii abyste meli 90% mam to ozkouseny ty damage i s modama
Odolnost vůči magii je na nic, lepší je aborbce magie.
Jednoduše to chce Kámen Atronacha a perk v Proměnách (takže si je musíte vylevlit, mno) a pak když tak v DLC Dragonborn je i nějaký oblečení, ale to nebudu spoilovat.
Ale HLAVNĚ! Odolnost vůči magii a různým elementům má max. 85%. To znamená že i když máte mraky očarovaných věcí nemůžete mít větší odolnost než 85%. Ale Aborbce jde na 100% (i když na to potřebujete ty hadry, mno, protože normální enchant na absorbci není) a navíc vám to ještě doplňuje manu, že.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Odolnost vůči magii je na nic, lepší je aborbce magie.
Jednoduše to chce Kámen Atronacha a perk v Proměnách (takže si je musíte vylevlit, mno) a pak když tak v DLC Dragonborn je i nějaký oblečení, ale to nebudu spoilovat.
Ale HLAVNĚ! Odolnost vůči magii a různým elementům má max. 85%. To znamená že i když máte mraky očarovaných věcí nemůžete mít větší odolnost než 85%. Ale Aborbce jde na 100% (i když na to potřebujete ty hadry, mno, protože normální enchant na absorbci není) a navíc vám to ještě doplňuje manu, že.
Ten strop 85% ...... to je "zákon" ???? To je něčím dané????
Ptám se, protože já mám dvě očarování proti magii, takže si mohu očarovat náhrdelník, prsten, nebo štít zdvojenou odolností a právě před chvílí jsem si je vyrobil: zvyšuje odolnost proti magii o 28% + zvyšuje odolnost proti magii 23%, což by tedy mělo být 51% pro každý předmět........ Šperky by mi tedy měli zajistit "dostatečných" 102% odolnosti a když popadnu i štít měl bych být o 153% odolnější vůči magiím....
Nebo ne???? Jedno z těch očarování se eliminuje, nebo nějak potlačuje?????? Snažil jsem se zbytečně????
Faktem je, že pokud ano, tak při té silnější variantě by to tedy bylo jen 3x28% což je 84% ale pořád to není 85%
Navíc mám Mařina prostředníka, což je +15 a mám i Vyšší odolnost proti magii, což je +30 a pokud by to mělo opět znamenat procenta, tak to samo o sobě dává už 45, stačí tedy už jen 55 na vytouženou stoprocentnost, což se dá zvládnout očarováním dvou předmětů, tak proč HERGOT 85% STROP?
Víte někdo jak to teda je???? Snažil jsem se nadarmo????? je mých 153% odolnosti vůči magii pouze v předmětech utopií?????
Tak trochu si totiž říkám: k čemu může být odolnost vyšší než stoprocentní dobrá???? chápu to u rychlosti regenerace, nebo síly poškození, ale u odolnosti mi to trochu hlodá.......
No pokud někdo víte jak to vlastně skutečně je, písněte prosím....
Upravil/a SeveruS dne 18.09.2013 00:57
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.