U mě od dob neverwinter nights ale tam to nebyl dunmer ale drow ale temný elf jako temný elf
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
skoda jen ze to Tes Online vypada jako kazde online rpg..bary,pohled ze zadu ..a vsechno takove pohadkove a obri kytka jako hard boss.. jo kdyby to bylo jako skyrim online nebo dark messiash of might and magic..tam byli krasne souboje s prvniho pohledu
Readyxx napsal:
skoda jen ze to Tes Online vypada jako kazde online rpg..bary,pohled ze zadu ..a vsechno takove pohadkove a obri kytka jako hard boss.. jo kdyby to bylo jako skyrim online nebo dark messiash of might and magic..tam byli krasne souboje s prvniho pohledu
Grafikou mi to připomíná moje oblíbený Kingdoms of Amalur ale jsem zvědavej jestli mě to chytne protože jediný MMORPG který mě bavilo bylo Age of Conan
Readyxx napsal:
dosť čítam o ESO a musím povedať že sa nato dosť teším hoci som tomu spočiatku nedával veľkú nádej... dosť natom pracuju aby čo najviac napodobnili skyrim a ostatne dieli.
To doufam ale bojim se jak dopadnou souboje protože právě bojovej systém mě přivedl na Oblivion.
no prave tezko tam bude bojovej system jako obli nebo skyrim ..jen bary ..a 123 123 atd hl grafika..ouu zadne surove,spinave ..jen leskle fialovo ruzove a sotva i komplet 3d brneni ..jen naplacla textura ktera vypada jak tetovani ..
Readyxx napsal:
no prave tezko tam bude bojovej system jako obli nebo skyrim ..jen bary ..a 123 123 atd hl grafika..ouu zadne surove,spinave ..jen leskle fialovo ruzove a sotva i komplet 3d brneni ..jen naplacla textura ktera vypada jak tetovani ..
praveze musis ty riadis kedy udries mecom a tiez ty riadis kedy zdvihnes stit na obranu ....
No podle nejnovějších informací bude TESO z první osoby, což nám dává velkou šanci k tomu, že se tvůrci rozhodli přeorientovat z jednoho stylu boje na druhý a to ten Skyrimovský/Oblivionský (jak chcete).
No je zmíněno, že tento rok, takže logicky si odvozuju, že to pravděpodobně vydají až někdy v poslední čtvrtině roku - už jen proto, že je to výhodné pro marketing (vánoční dárky, atd...).
Hmm... TESO... TESO může být sranda, jestli tam něco ukrutně nepodělaj a doufám že tam bude jedna featura která je považována za základní, ale přesto chybí ve spoustě her: skákání taky doufám že tam bude plavání a ňáký megahustý podvodní starý dwemerský města
Mopidu napsal:
Hmm... TESO... TESO může být sranda, jestli tam něco ukrutně nepodělaj a doufám že tam bude jedna featura která je považována za základní, ale přesto chybí ve spoustě her: skákání taky doufám že tam bude plavání a ňáký megahustý podvodní starý dwemerský města
Mopidu napsal:
Este som nehral hru kde by sa nedalo skakat ....
No já pár her s absencí skákání už hrál, namátkou Bulletstorm, Gears of War, Mass Effect
Ale vždy bylo překonání překážek vyřešeno přelezením
Ale to už je OT
Upravil/a Wolf5cz dne 21.02.2013 09:37
Mopidu napsal:
A ještě by mě zajmala jedna věc:
Chodící stromy valenwoodu
Jestli budou ty města chodit, byla by to ta nejlepší věc od dob vynalezení sešívaček
To by bylo epický
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.