Zdravím, podle úkolu jsem se měl naučit první stupeň pokřiku a přivolat ho na svět, ale nedočetl jsem zadání a naučil se hned tři stupně. Teď mi ten řev nejde, prostě se tak nějak začne dusit a zruší se :-D Nevíte někdo co s tím a jestli to bude problém dále, jestli je Durnehiir nějak důležitý pro běh hry a příběhu.
Díky. Dost infa, ale nikde neni napsané, zda jde zvrátit ten pokřik. Já ho nevyvolával hned. Udělal jsem dost dalších úkolů a když sem si řekl, že teď splním přivolání, zjistil sem, že umim kompletní řev, ale v zadání je "nauč se první slovo" . Je mi jasné, že je tu možnost najít uložení a jít znova, což se mi moc nechce. Tak hledám nějakou výpomoc jinak, ale asi žádná nebude....
Mám stejný problém, ale na rozdíl od tebe jsem si ten odkaz na wiki přečetl a dozvěděl jsem se toto : pokuď už umíš všechny 3 slova, řev se chová jako vyvolávací kouzlo, problém s užíváním před NPC a následovníky a navíc se tam píše , že se to chová jako při vyvolávání atronacha, při řevu se dívej na zem a jelikož je to drak tak na hodně velký a volný plac, toliko překlad, já např. furt řval do nebe jak blázen, zkus to a napiš dojmy
teba nauci to slovo Durnehviir.vyvolaj ho a on ti povie prve slovo ale ineho revu.nejedna sa o slovo na vyvolanie.zarev kusok pred seba inak je ten rev ako ti hovoris.musis ho vyvolat trikrat a on ti zakazdym da jedno slovo.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.