Altazar napsal:
Pánové, rád bych si zahrál nějakou tu textovou hru. Hraju už spoustu let něco jako dračí doupě, ale dělám už 5 let jen PJ, Rád bych si taky nějaké fantasy zahrál, máte někdo místo?
Zeptej se Aurelia, třeba ještě ukočíruje postavu v Hrozbě navíc
Altazar napsal:
Pánové, rád bych si zahrál nějakou tu textovou hru. Hraju už spoustu let něco jako dračí doupě, ale dělám už 5 let jen PJ, Rád bych si taky nějaké fantasy zahrál, máte někdo místo?
Altazar napsal:
Pokud chceš, stále jsou volná místa v Hrozbě
Mrknu se nato jak to tam chodí abych byl v obraze dík.
Sem nejlepší trenér na světě
Tak....rozhodla jsem se nainstalovat všechny DLC do Skyrimu a obnovit Khajane... Bude to Khajane Katherine III. Áno, baví mě dávat dlouhá jména a aby bylo jasno, dávám se k upírům!
E: Jestli si tím zas podělám Skyrim tak se picnu
Upravil/a Mopidu dne 03.04.2013 14:38
Takže já teď jdu do školy a pak jedu pryč, tak tu nedělejte bordel, neštvěte hRDLu a opovažte se dělat něco při čem bych se chtěla zůčastnit (tzn. žádný trollení )
Takže na rozloučenou:
Adios
a
JO! ČUS!
I když si tohle nejspíš přečteš až po svém návratu, věz, že jsem byl duchem s tebou i já a absence mé dobré vůle tedy nemůže být důvodem jakéhokoli neštěstí, které tě, doufejme, nepotká, ale potkat by mohlo.
Jazykem normálních lidí: Enjoy, Mope
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Otázka do pranice:
Hrál jste tu někdo hru (freeware) Slender the Eight pages? (Download, official site), popř. slyšeli jste o Slender the Arrival? (Info)
(Official site)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.