zdravim chcem sa opytat ze mam nainstalovani Skyrim the elder scroll +datadisky..Dawnguard,Dragonborn,Hearthfire...vsetko idee v pohode ale ked hram hru tak tam nic neni nove cakal som ze tam bude viac skillov nove questi atd viete co myslim...tak neviem ci su zle datadisky alebo som mala uroven 7 zatial alebo mam nieco spravit neviem vobec...potrebujem poradit...
Pro Dawnguard potřebuješ minimální úroveň 10, pro Dragornborn potřebuješ mít započatou hlavní linii, minimálně po úkol "Hledání Jurgenova rohu".
Hearthfire nemám, tak neporadím. Tohle všecko ale najdeš po pár vteřinách hledání na googlu... Krleš.
tak jelikož mám jen dawnguard tak vim aby jsi se mohl připojit k Dawnguardům nebo Vampírům musíš mít lvl. 10 a třeba se podívej na youtube což mi ultra pomohlo dej tam třeba dawnguard beggining, dragonbron a hearthfire, vyjde ti tam několik videí tak si vyber to nejkratší a nazačátku ty jsou nejlepší
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
viz. todle videjko
Co tě nezabije, to tě zešílí! Příklad : Herma-Mora a ty jeho dlouhý proslovy nebo Hircine a ten jeho německej přízvuk. Samozřejmě mě můžou zabít, ale nejdřív zešílim...
chcem sa vas opytat kde si mam nabrat quest aby som bol vampir ?....mam uz lvl 10 mal by som to mat otvorene len neviem kde kedy co a ako...diki za odpovede
všchno má ve videjku ze začátku dělej dawnguardy a pak se to ukáže...
video je dobre lenze jemu sa ten ork zjvail pred vstupom do bileho prusmyku a ja tam idem a nikto nic...dawnguardy tiez enviem kde zoberem ukol aby som sa knim pridal...
aha tak jsem nerozuměl otázce to bude asi ta moje znalost cizých jazyků no já si koupil Dawnguard na 46 lvl. a hned jak jsem poprvé zapnul Skyrim s Dawnguardem první věc co jsem slyšel u stráže : Strážci úsvitu nabírají nové členy, přemýšlím, že se knim přidám. Nebo tak nějak
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.