Dobrý den potřeboval bych pomoc hra skyrim se mně nechce spustit pár dni jsem nehrál a posléze když jsem si chtěl zahrát se nespustila a začala psát
Your game version is NOT supported, supported patches: 1.1.21.0(31oc11). 1.1.21.0ceg(18nov11), 1.1.21.0ru(10nov11),1.2.12.0(30nov11), 1.3.7.0(06dec11), 1.3.10.0/18dec11), 1.4.15.0(23jan12), 1.4.21.0(01feb12), 1.5.24.0,15.26.0
zkusil jsem hru preinstalovat nepomohlo
Opravdu netuším co s tím hra je original.
Prosím poradit co bych měl udělat děkuji.
Přesunuto do archívu zodpovězených. (Naga)
Upravil/a nagasadowcz dne 18.07.2013 18:48
Bohužel nevím co to je. Šlo by nějak vysvětlit o co se jedná popřípadě jak to mam provést?
Zkusil bych přes steam prověřit integritu hry a když to nezabere, tak reinstal.
Tady stejný problém nevím jak mam prověřit integritu hry reinstal jsem dával asi 20x furt to samy smazal jsem úplně vše.
Omlouvám se za čas o který vás zde okrádám ,ale fakt nevím si rady. Ještě jedno dík za pomoc.
Kdybys SKSE používal, věděl bys o tom, takže odpověď je NE a stejně by ti to nepomohlo, kdybys ho používat začal (aspoň ostatním to nezabíralo, co si pamatuju). Takže bohůmžel nevím, jak ti pomoct.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Prověřit integritu znamená, že ve steamu klikneš pravym na skyrim a zvolíš vlastnosti. Potom dáš záložku Místní soubory a pak Ověřit integritu mezipaměti hry. Ono by ti to pak mělo udělat sken souborů hry a kdyby něco chybělo nebo bylo poškozeno, tak by se ti to stáhlo.
Ale pokud si rovnou reinstaloval, tak by to mělo bejt zbytečný.
Zkusil bych odinstalovat jak skyrim, tak steam a promazat registry. Já na to používám program Advanced SystemCare. A potom bych zkusil steam i se skyrimem nainstalovat buď na jiný disk nebo pokud máš jen jeden, tak do jiný složky.
Edit: A ještě bych zkusil, jestli hraješ s mody, tak je všechny vypnout a zkusit jestli hra pojede. Pokud by jela, tak by byla chyba s nějakým modem. Pak by stačilo je postupně po jednom zapínat a tím bys zjistil, kterej dělá neplechu.
Upravil/a Wolf5cz dne 13.09.2012 07:22
Zdarec, možná to sem tak trochu patří, ale jednoho krásnýho dne (dneska) se mi ve Skyrimu pomátla čeština. Všechno je v pohodě, až na strom dovedností. Některý jsou napsaný v pohodě, některý nejsou napsaný vůbec a u většiny jsou např. FFFFFF, nebo podobný blbosti. Zkoušel jsem přes steam čachry se souborama (ověřit integritu, nebo co to je) a nic. Ale když přepnu do angličtiny, tak jede ok. Nevíte co s tím? Díky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.