Zdravíčko, neznáte někdo nějaký mód, který by vypnul animace při zabití? Mám pár módů, který se s tim dost tlučou, je to strašný... Pokud si dobře vzpomínám, šlo to nějak udělat i v nastavení, ale nemůžu to najít... předem díky za pomoc
bump se univerzálně používá ve forech autorem tématu pro zvýraznění tématu na který nikdo neodpověděl. Ovšem nechápu proč to dělá 2x a ještě k tomu ten samý den co téma založil.
hRDLA napsal:
bump se univerzálně používá ve forech autorem tématu pro zvýraznění tématu na který nikdo neodpověděl. Ovšem nechápu proč to dělá 2x a ještě k tomu ten samý den co téma založil.
To mě také napadlo, ale nechápu proč to dělá třikrát v jednom dni. To se snad dělá po pár dnech, kdy nikdo neodpověděl, ne? ...
a pro vás, jak psal hrdla, jen a pouze zvýraznění tématu...
Kdyby mi to tak brutálně nekazilo hru, nespěchal bych na to
Nevidím jedinej důvod proč bys to měl dělat všechno v jeden den. Příště takové komentáře smažu, pokud budou takhle hned po sobě. Některé lidi teda nechápu.
Možná proto, že když se píše do jinejch sekcí, tak přímo na webu se to posune dolu a pak to zmizí? Pochybuju, že by tady bylo dost lidí, co otevřu fórum a jedou téma po tématu...
Jestli to ani teď nechápeš, už to nemá cenu vysvětlovat...
DynastyMan napsal:
Možná proto, že když se píše do jinejch sekcí, tak přímo na webu se to posune dolu a pak to zmizí? Pochybuju, že by tady bylo dost lidí, co otevřu fórum a jedou téma po tématu...
Jestli to ani teď nechápeš, už to nemá cenu vysvětlovat...
Kdyby tohle dělal každej, jak by potom fórum asi vypadalo?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.