Předem se omlouvám, ale nemám ponětí o názvu questu v ENG, hru hraju v CJ.
Jde to to, že bych potřeboval pomoc při questu "Zahradník lidí". Je to ta část, kdy se přes černou knihu dostanu do apokryfu, vylezu až na horu, pokecam s očkem (Hemeroid mora) a můžu si vybrat jednu ze tří
schopností z knihy... Pak je tam při pohledu na knihu normálně na výběr Vstoupit: Solstheim, ale když zmáčknu akční klávesu (E) tak se nic neděje, potom mi to napíše "Nemůžeš se soustředit na to, co čteš", potom se obraz zatřese a čus... Je to bug? Nebo je to normální a musí se to nějak překonat?
Předem díky za pomoc...
hemeroid mora nauc sa pisat a citat je to Hermaeus Mora .
Vyber si jednu z tych schopnosti a potom by ti to uz malo ist vstupit a ak to nahodou ajtak nepojde tak si precitaj tu ciernu knihu co mas useba v inv to by ta malo preniest spet
Možná jsi nepostřehl, že Hemeroida jsem napsal schválně jinak schopnost jsem si pochopitelně vybral, ale ani tak to nejde jak přes tu knihu, tak přes knihu co mam v invu... takže asi bug...?
Mne to tiež na poprve nešlo, musel som sa vrátiť v save a to dosť ďaleko lebo som si to zabudol ukladať, ale na druhý krat to zabralo, ale až som keď som použil všetky tri za sebou a dosť dlho trvalo a hodilo ma to ak sa dobre pamätám do reálu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.