Doufám, že nevadí že zakládám tohle téma. Je to pro mě důležité a určí to jakou cestou se mé příběhy budou ubírat a jak často je budu vydávat. Až to s čtenáři dořeším, tak to nechám poslat do archívu.
Jedná se o tyto 3 projekty: Příběh tajemného tuláka, Dopad a Co tě žere.
Mám pro vás proto několik málo otázek:
0) Četli jste jste některý ze zmiňovaných?
1) Ano - Příběh tajemného tuláka
2) Ano - Dopad - příběh teprv v začátcích a o jeho budoucnosti rozhodnou další otázky
3) Ano - Co tě žere - jedná se o textovou hru kterou mám v úmyslu předělat do příběhu
4) Nečetl jsem ani jedno
5) Nečetl jsem zatím ani jedno, ale do budoucna bych chtěl = Co vás nejvíc láká
6) Četl jsem toho víc, nebo všechno = vypsat odpovědi
1) Který z projektů vás nejvíce zaujal?
1) Příběh tajemného tuláka
2) Dopad
3) Co tě žere
4) Ani jeden = proč
2) Jaký žánr z těchto možností se vám nejvíc líbí?
1) Historie, Fantasy
2) Scify
3) Horor
4) Je toho víc = vypsat odpovědi
3) Líbilo by se vám, kdybych příběh Dopad spojil s CTŽ?
1) Ano
2) Nevím, chci víc informací
3) Ne = proč
To je vše. Pokud máte vy nějaké otázky k mým příběhům, tak se také ptejte. Děkuji.
Patlanina by z toho nebyla protože by to bylo rozděleno na 2 příběhy, jeden Váš a druhý by vyprávěl události ze samého počátku. Dopad jsem nechával dlouho otevřený, protože jsem o tom dlouhou dobu přemýšlel.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jak už jsem napsal Dopad by předcházel textové hře CTŽ. Vystupovali by v něm samozřejmě ti stejní lidé a na příběhu bych nic neměnil, právě kvůli této možnosti jsem nechával děj doteď otevřený a počítal s touto možností. A jak víte v Ctž o původu nákazy není moc známo a také o tom jak to vše začalo a to bych vše vysvětlil v Dopadu. Vzhledem k tomu že se Dopad odehrává okolo roku 2012 a CTŽ v roce 2020 tak by se to nijak nemotalo. Prostě 2 příběhy - jeden bude vyprávět počátek a bude odkrývat nějaké otázky a druhý bude o 8 let později který bude psán podle hráčů ctž.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.