Minecraft 4ever! Když jsem si tu hru zapnula poprvé, vůbec by mě nenapadlo, že to bude taková návyková prde...l.
PS: ten obrázek je narážka na písničku od Tobuscuse.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Tak hele, ty tam píšeš hru, kterou jsme mysleli, že nebudeme mít rádi. Já si myslel, že ji nebudu hrát a že je to blbost a teď tu hru mám rád a pořád si myslím, že je to blbost (ano mám rád blbost).
Ač nerad se míchám do vašeho "sporu", tak mi to nedá a musím napsat i já svůj názor.
Můj názor: Myslím, že Zarmr má pravdu, zprvu si myslel jak je Minecraft blbý a nebude ho nikdy hrát, za nějaký čas jej zkusil a začlo jej to bavit. A ačkoli to považuje stále za blbost, pořád je to hra, která ho překvapila a baví, o níž si myslel, že ho bavit nikdy nebude.
hRDLA: Pokusím se ti objasnit Zarmrovu kontradikci známým anglickým úslovím s oblibou užívaným na internetových diskuzích, které situaci věrně vystihuje: tzv. GUILTY PLEASURE. Kdybyste někdy někdo potřebovali pomoc při psaní slovníku nebo encyklopedie, ozvěte se
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Procházel jsem si hlavou hry které jsem kdy hrál a nemohl jsem najít žádnou u které bych byl fakt předem skeptický - většinou jsem si hry pořizoval s nějakým (dobrým) očekáváním a pak jsem byl nadmíru spokojený, ale nakonec jsem možná našel něco k čemu jsem byl aspoň kapičku skeptický.
Byla by to hra Tron 2.0 - kdysi ji přinesl brácha a já si říkal "A jé, hra založená podle filmu, to většinou nedopadá dobře." Ale ta hra mě neskutečně rychle očarovala. Přeci jen se jednalo o jiný příběh než z původního filmu a podle mě je to jedna z nejlepších her založená na filmovém podkladu (společně se zmíněnými třemi HP). Opravdu zábavná a výjimečná hra se "zajímavým" pojetím grafiky - ta grafika nebyla téměř vůbec náročná a byla překrásná
(Také mě těšil fakt že jsou zde zapojený RPG prvky )
Hmmm, tady jsem opravdu na vážkách.
Rozhoduji se mezi Morrowindem a Gothicem. Morrowind je v mnoha ohledech rozsáhlejší, akčnější, propracovanější... Ale já dám přesto ten Gothic. Když si vzpomenu, co jsem nad ním strávil času a málem jsem kvůli němu ani neodmaturoval, protože místo učení jsem pařil Gothic. Zkrátka, v mém životě má nezastupitelné místo...
Oblivion, Skyrim, Risen, aj, jsou také velmi dobré hry, ale prostě:
Tak tu by ode mě každej čekal Neverhood. I já bych tu ode mě čekala Neverhood. Ale BOUJA, překvápko lidi taky Mass Effect 2 (no, i když jedinčka…ale tak dvojka má lepší combat system, takže to rozhodlo )
za mě to bude Mass Effect 2 ... prostě super hra která má dobrej příběh , bojovej systém atd. můžu jí prostě hrát pořád ... ale nepřestane mě bavit ;D
Upravil/a scorpioncz dne 04.03.2013 09:08
Myslím, že u mě bylo jasné, jaká hra to bude, nebo aspoň ze které série. Ale i kdyby to tak nebylo, je jasné, že by to nebyla žádná akční hra, ale RPG. Jelikož to je jedinečný žánr.
Rozhodoval jsem se, rozhodoval jsem se dlouho mezi Daggerfallem a Morrowindem, ale usoudil jsem nakonec, že Morrowind byl ten, který mě okouzlil něčím, co Daggerfall nemá - neobyčejné prostředí Vvanderfellu.
Morrowind a jeho datadisky jsou zlatým hřebem všech her s absolutní volností. Strhne vás nejen atmosférou, ale příběhem, postavami a hudbou. Mohl bych o Morrowindu básnit celé hodiny a nestačilo by mě to.
"Wake Up. We're Here. Why are you shaking? Are you ok? Wake up. Stand up. There you go. You were dreaming. What's your name?" - Jiub
Opakuju se. Pořád se opakuju. Zabijte mě už někdo (ne nedělejte to ). Mass efect jsem bohužel nehrála ale hrozně bych chtěla. Bioware je samo o sobě dost dobrý vývojářský studio a já prostě nemůžu dát nic jinýho než tu všem známou a tady párkrát (milionkrát) zmíněnou pecku Dragon age u kterého jsem strávila nekonečně mnoho hodin zábavy i nervů.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Velmi těžká otázka. Mezi mé oblíbené hry patří Mass Effect, Zaklínač, Deus Ex... atd...
Moje nejoblíbenější jsou TES. To je tu Oblivion, hra u které jsem strávil nejvíce času, vyrůstal jsem na ní a... !@#%§ já si ji musím znovu zahrát
No, Skyrim, Arena, Daggefall...
Jistě, je to Morrowind. Tuhle hru sice moc nehraju, protože je... prostě MOC EPIC ! XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.