Zdarvím, som už niekde na konci, získal som Aurielov luk a vybral sa do pevnosti strážcov úsvitu kde stojí v hale Isran a idem teda za ním, pokecáme si a keď všetkých zavolá aby prišli za ním, že im chce niečo povedať, tak ked sa všetci zídu, Isran zrazu ostane ticho. A možem čakať aj hodinu a on je furt ticho, skúsim ho osloviť a dá sa s nim pokecať o veciach čo som s nim už davno preberal... ako odstranim tento bug a posuniem sa ďalej??? prosíííím
V Angličtine sa ten quest vola Kindred Judgment a v Češtine Rozsudek Rodných. Ide o posledný hlavný quest v Dawnquard. Jeho ID je DLC1VQ08. Mam za úlohu pohovoriť si so Seranou, čo som už urobil a s Isranom, čo mi zamrzne keď všetkých zvolá do haly. Skúšal som napísať resetquest DLC1VQ08 ale nepomohlo. Potom som napísal completequest DLC1VQ08 a to mi len napísalo úloha splnená a vlastne celý Dawnguard skončil. Lenže ja chcem iba splniť to s Isranom a ísť zabiť toho upíra, chcem to už dohrať konečne
EDIT: Tak som urobil následovné, išiel som splniť inú úlohu zatiaľ a ked som sa vrátil za Isranom už to išlo normálne, ked všetkých zvolal, hned začal hovoriť a ide sa ďalej. Ďakujem Vám za rady!
Upravil/a Pertimus dne 03.03.2013 12:05
Zkus cheat setstage taky funguje jako player.setstage ID questu a ted čàst ukolu takže zkus začít třeba na 150 a kdyžtak postupně vyšovat
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.