podle mě zmršili hodně gothic 4 ... když jsem to spustil tak to prostě nebyl ten klasickej gothic kterej jsem měl tak rád ;D ... sice nemůžu říct že by to byla úplně špatná hra ... ale prostě to nebyl gothic
Princ z Persie - Zapomenuté písky :/ To prostě Ubisoft nejen že šlápl vedle, on tak moc přešlápl, že se stihl zřítit ze skály na silnici, kde ho pak přejel náklaďák...
Tak musím přiznat, že moc sequelů jsem ani nehrál a ty, co jsem hrál, byly fajn. Každopádně se mi vybavuje jeden, který byl opravdu o ničem, sic předchozí tři hry mě bavily:
Je tam sice napsané Nintend, ale hrál jsem pochopitelně PC verzi
Upravil/a nagasadowcz dne 24.02.2013 13:29
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Rozhodne Call of Juarez: The Cartel. Možno ste niektorý hrali Call of Juarez 1 alebo 2 a viete že tieto hry boli unikátne vďaka tomu že sa odohrávali z čias Divokého západu. No tak ale nechápem ako mohli urobiť pokračovanie, na relatívne dobrú sériu, v prítomnosti a zlej grafike.
Namiesto tej erotiky a hrubých nadávok sa radšej mohli zamerať na príbeh.
No proste UBISOFT to zasa pekne dosral.
Ano, prostě musím dát Gothic 4. Možná má dobrou grafiku, ale co se týče příběhu, NEMÁ s Gothicem nic společného. Jen ho prachsprostě vykrádá a snaží se těžit z jeho předchozích úspěchů, ale marně, jak se ukázalo...
Mno, z hlediska současných měřítek má nejlepší grafiku Skyrim (rozumějte- z her, co jsem hrál osobně).
Ale v době, kdy poprvé vyšel Morrowind nebo Gothic, měly i tyto hry skvělou grafiku a svoje kouzlo. Ale jak říkám: Skyrim.
Tak za mně rozhodně Dishonored. Grafické zpracování je prostě úchvatné.
Není sice nějak prvotřídní, ale je taková svoje, pochmurná.. prostě taková krásně zvláštní .
co jsem hrál ;D tak se mi neuvěřitelně líbila grafika u Crysis 3 ... město v jungli ... super nápad ;D a hlavně ho udělali dobře ;D
Upravil/a scorpioncz dne 25.02.2013 16:10
Dlouho sem se rozhodoval mezi Dishonored a nejnovějšim Crysisem, ale nakonec u mě vyhrál Dishonored. Jasně, grafika Crysisu je naprosto úchvatnááá, ale komiks je prostě komiks
Borderlands 2 - to je kapitola sama o sobě. Ta komixová grafika se mi fakt začala líbit. Navíc to má zajímavej příběch (pokud ho máte po tom všem zabíjení sílu ještě sledovat ).
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Borderlands 2 Suprová cell-shade grafika a vďaka nVIDIA PhysX (AMD môže ísť do prdele ) vyzerajú efekty perfektne. Takisto sa mi páči aj lighting systém a tiene. Animácia sú rýchle a nesekajú sa, aspoň mne. A celkovo grafika vyzerá dobre v hocijakom prostredí, či už je to tundra, púšť alebo podzemná základňa
P.S. Lucky999 konečne nejaká osoba ktorá hrá Borderlands 2. (Zer0 - lvl 47)
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.