To je jasný, že RPG, na tom sem vyrůstal
Jj, moje RPG, od krutýho Neverwinter Nights přes TES až po Zaklínače a pak ještě někam po Mass Effect a pak ještě dál
(já vím, kecy stojej za houby, ale nemám rád opičení se a Mopi to tu už skandovala, a skandování je v podstatě jediný co snad neumím zkazit )
Jinak mám rád i některý střílečky, chrmph... Ale nejvíc určo RPG, pak Stealth... Jo jo, není nad starý dobrý... podřezávání krků... hmm... teď mě napadlo, že bych bráchovi mohl podříznout krk, muvahaha
EDIT o X let později:
Lidííí, už mě pustili z pasťáku a mám Level up !
K čertu s tím, jdu hrát nějaký RPG, chrmph Možná, možná, MOŽNÁ (ale asi ne ) zapnu Obl... Chrmph, tak jsem ho nezapnul Anyway, tu je obrázek
(k čertu se Skájou, dejte mi Oblivion, mÁM ABsŤÁK... bohužel takovej, že ho nedokážu zapnout Ironie Můj život miluje ironii Vsadím se, že holka co si vezmu bude nakonec blond a američanka ) SORRY za OT, ale to ke mě prostě patří, nedonutíte mě napsat něco a nedat do toho OT XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jednoznačně RPG Pokud možno s hezkym a poutavym příběhem, nějakou milou obtížností, správňáckym zpracováním, dobrym combat systémem a dokonalýma RPG prvkama
Samozřejmě RPG! Ale musí mít fakt epickej příběh. Potom ještě adventury (Posel smrti 1,2,3, Posel bohů - Ni.bi.ru.) a taky si občas zahraju strategii (Warcraft, Starcraft).
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Prekvapivo RPG (nečakané čo? ). Ak má dobrý príbeh, gameplay, grafiku atď. rozhodne si to zahrám. A veľmi rád mám zmiešanie RPG a strielačky ako napr. Borderlands. No a zase na druhej strane MMORPG ma nikdy nebavili.
Hmm, ME jsem ještě pořád nedohrál do konce, takže ho sem nedám. Tím pádem jsem se rozhodoval mezi Mafií, GTA:SA a The Walking Dead. No a nemůžu si pomoct, jak jsem tu otázku uviděl, jako první mě zcela automaticky napadla tahle:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
za mě to budé také série Mass Effectu ;D je velice dobře zpracovaný atd. nebudu se rozepisovat ( pak jsem ještě přemýšlel nad Two Worlds ... ale ME zvítězilo )
Naše staré známé a oblíbené Dragon age ( jakýkoli díl pro mě má dobrý příběh). Musíte uznat že Bioware si na příběhu dá hodně záležet a ikdyž se to může zdát někomu moc kýčovitý nebo nedodělaný, mě se to líbí.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Moc na to nesázej hRDLO . Já sem dám DA 2, protože to byla fakt hrůza, když jsem hrál jedničku tak jsem si říkal: ten nápis na obalu "Temný fantasy epos" to vystihuje. A když jsem hrál dvojku tak to byla parodie a ještě k tomu blbá, asi jako japonskej kreslenej seriál, ze kterýho je hra na PC, všude něco lítalo nikdo neví co a jedniný o co ve hře šlo je: všechno rozsekej na sra*ky (vážně to tak vypadalo ), pak si dej nesmyslnej rozhovor a znova sekej. No nic moc hodnocení asi -2/5 .
Tony Tough 2, jednoznačně Tony Tough 2
Milou a barevnou grafiku Tony Tough a případ růžového tapíra nahradila převážně béžová, navíc sám Tony, i když se má tahle hra odehrávat v jeho dětství, je asi o hlavu vyšší než je pak v dospělosti. 3D grafika hře taky moc neprospěla a jediné podle čeho poznáte že je to Tony, jsou velké kulaté brýle.
Jako hra by to ušlo, ale jako pokračování Tony Tough a případ růžového tapíra se to nehodí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.