Kromě toho, že si ještě sem tam zahraju Skyrim a Oblivion, hraju go (/weiqi/baduk). Radši sice naživo na pořádném dřevěném gobanu, ale online verze je dostupnější, tak jí hraju víc
Takže zaprvé vyslovím svůj údiv v to, že najednou zase všechny chytlo Dragon Age, na kterém jsem ujížděl již před několika lety
A zadruhé... Konečně otázka, nad kterou se nemusím zamýšlet, jelikož se skládá z faktů
Aktuálně hraju na Vitě Oddworld: Stranger's wrath HD - úžasnou hru, kde si pochytáte pár zločinců, mrtvých či živých, vystřílíte si z kuše pár veverek a pak prohodíte pár hlášek
Teď momentálně jsem si zrovna chtěla zapnout Dragon age: Origins (miluju tu hru ) takže taky DA, jinak si občas zahraju Skyrim nebo Minecraft.
@hRDLA - Jo dík. Snad už je to v pohodě, protože tahle "soutěž" je bezva a já bych byla nerada vyřazená.
@Leneren - Já hraju DA už pěkně dlouho. Mám úplně všechny datadisky a stahovatelné obsahy, DA 2 mám taky. A hraju to doteď protože mě to prostě baví
Upravil/a lucky999 dne 17.02.2013 18:00
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
No, už nějaký pátek hraji onlinovku Guildwars2... včera jsem zkoušela From Dust, což taky není špatný....
Upravil/a MortuusDominus dne 17.02.2013 18:59
Dneska je to vážně těžké... Cutscény z jednotlivých her mají pokaždé něco do sebe, ale nakonec jsem se rozhodl, že to bude asi Dragon Age: Origins - Bioware prostě umí dělat cut scény, to se mu přeci jen musí uznat.
Postnul bych to samé co Zarmr, ale našel jsem něco jiného a posunul na část, kde se něco začne dít.
Musim dát už zase Dragon age ptotože prostě musim. Je to mega ultra super hra a cutscény jsou tam fakt hustý. Tohle je rozšíření pro Origins jménem "return to Ostagar" - doporučuju
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.