Tak jsem si řekl, že si to taky udělám. První otázka byla co udělám, když na mě učitel křičí, jak jsem viděl odpověď jít kempovat, dostal jsem záchvat smíchu a vypnul to
EDIT: Nemluvě o tom, že může být unavený po cestě, a to mu pak můžeme jen stěží vyčítat že upřednostní postel před triumfálním návratem na fórum
Upravil/a nagasadowcz dne 17.02.2013 12:49
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Měli jsme na chatu takovou malou konverzaci o Star Treku a následně se k tomu připojil i Doctor Who. Já osobně Star Trek vůbec nemusím a myslím, že tohle dokonce vystihuje jednu velkou část rozdílů mezi ST a DW
MortuusDominus napsala v tématu "30 denní herní challange":
No, už nějaký pátek hraji onlinovku Guildwars2... včera jsem zkoušela From Dust, což taky není špatný....
From Dust jsem hrál a musím říct, že je to úžasná hra "na boha". Nesmírně mě ta hra bavila a táhla mě do předu, ale její téma se dá shrnout do jedné kuličky - "O křivácích co uctívají boží obří vysavač"
Black and White jsem hrál taky, je to hra, která stojí za to - člověk se tam může vyřádit za doprovodu hodného a zlého. Jsem rád, že jsou tu i tací, kteří tyhle hry pamatují, protože většina je tu z mladší generace, co tyhle hry možná ani neviděli.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.