Tak tuto má úplne jasne, nakolko hry ako napr. Total Wary nepovažujem za ukončitelné aj keď majú koniec, ale proste to je jedno You can kill yourself, or die trying...
Tak to je hodně her. Dragon age, Machinarium, Minecraft (ano i ten má přece konec), atd. ale nejvíc mě z těhle her bavilo asi české NI.BI.RU Posel bohů, takže tak.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Hmm, já snad nikdy žádný neměl. Vlastně jeden jediný a to bylo kvůli knížce, sic hru jsem taky miloval. Herní tapety jsem prostě nikdy nevedl. Každopádně, tady je ta jedna výjimka:
P.S.: @Ner: Překvapivě Morr?
Upravil/a nagasadowcz dne 16.02.2013 14:05
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak co se týče wallpaperů, tak sem celkem fajnšmekr NEEXISTUJE, že bych měl na Ploše víc než jednu ikonku ! (ta jedna je Koš). A na svůj aktuální obrázek sem fakt moc moc pyšnej, kdo uhádne odkud to je, má u mě +
EDIT:fuck yeah Nago!!
Upravil/a Nerevar dne 16.02.2013 02:13
Jako, kdyby otázka byla nejoblíbenější herní wallpaper, asi jsem trochu v hajzlu, ale když je to ten aktuální ... Čkjte, já si ho ještě rychle změním A nebo tak ne, dám sem ten co tu momentálně mám, ale musím vám říct, že já si někdy wallpapery (a všechny jsou herní) měním DOST rychle
(a nikdy tam krom koše nemám žádnou ikonku)
@Nere: Můžeš mi dát odkaz na ten wallpaper, už asi vím co si tam dám dalšího
Upravil/a BadWolf dne 16.02.2013 11:07
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Kolem vánoc jsem tam měla tohle ani nevim proč. Našla jsem ten obrázek v počítači a dala si ho na plochu, ale pak jsem si to honem rychle změnila zpátky na Hobbita Snad nemusim dodávat že to je Warcraft.
PS: sorry hRDLO když já nepoznám velikost obrázku. Teda doteď jsem si myslela že jo ale tak asi ne no. Je to ve vlastnostech - rozměry ? Jestli jo tak tenhle i všechny ostatní jsou menší.
Upravil/a lucky999 dne 16.02.2013 21:32
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Tak já sem si dneska rozehrál po dlouhý době Crysis 2, takže to je taková nejaktuálnější hra. Ale jinak ještě hraju The Binding of Isaac, Dishonored, Darksiders 2, AC1, AC3, Path of Exile, League of Legends, Dota 2, Morrowind, Tera Online ^^
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.