http://skyrim.4fa...%88atek_45
Lidi KOU-KEJ-TE SE proboha...
Upravil/a Honzas4400 dne 20.11.2011 01:54
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
tonym95 napsal:
bezvadnej Quest je soutěž v pití probudíte se v kapli nevíte co se stalo .. ukradli ste jednomu tejpkovi kozu prodali jí obrovy, vyloudili ste zásnubák od Ysoldy a zasnoubili se s nějakou babou (ted stojim před oddávací ruinou) dovnitř se neodvažuju kdo ví co na mě vybafne
S klidem tam jdi. Věř mi, že ke svatbě nedojde.
Naopak, pokud jsi mág, budeš mile překvapen na konci toho všeho.
tonym95 napsal:
bezvadnej Quest je soutěž v pití probudíte se v kapli nevíte co se stalo .. ukradli ste jednomu tejpkovi kozu prodali jí obrovy, vyloudili ste zásnubák od Ysoldy a zasnoubili se s nějakou babou (ted stojim před oddávací ruinou) dovnitř se neodvažuju kdo ví co na mě vybafne
S klidem tam jdi. Věř mi, že ke svatbě nedojde.
Naopak, pokud jsi mág, budeš mile překvapen na konci toho všeho.
byl sem velice nemile překvapen ale zase musim říct že sem se u toho questu docela nasmál a vydělal si pěknejch pár zlatek ... mág nejsem ale tu hůl mám možná někde pořád doma ... ta pevnost mi ani za nic nešla vysekat normálně celou sem jí proběhl jako vlkodlak
http://elderscrol...i/MarriageDovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Tak jsem se právě oženil...Vzal jsme si svoji BodyGuardku z Hlavního města severu. A ta hned založila i stánek Nu a když se nudíme jdeme spolu na výpravu:-D
Vypadáš jak Robin Hood
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
luk je moja obľúbená zbraň (aj v oblivione)
len sa prikradnem a postrieľam ich tam bez boja a ak ich je veľa tak mám nejakú sekeru alebo krátky meč do jednej ruky
Luk je dost nehorázná zbraň, pokud máš dobré plížení (a nejlépe i nějakou dobrou výbavu), stačí jen sedět ve stínu párkrát si vystřelit (na někoho, nebo z někoho...) a zase se chvíli nehýbat a počkat, než se ti zbylí pomatenci uklidní. Bez ohledu na mrtvoly kolem potom zamumlají, že se jim asi jenom něco zdálo, a tak pořád dokola. Takhle lze udolat i velkou přesilu. Jenom je to trochu srabácké a trochu zdlouhavé.
Oženil jsem se, ale jen co mi drahá polovička během obřadu přislíbila věrnost, tak odešla dřív, než ke mě domluvil kněz všechny ty své bláboly a dal mi prsten. Od té doby ale svoji polovičku nemohu sehnat. V mích domech není a v městě svateb a rozvodových právníků (tj.zlodějů) ji taky nemohu najít.
Oženil jsem se, ale jen co mi drahá polovička během obřadu přislíbila věrnost, tak odešla dřív, než ke mě domluvil kněz všechny ty své bláboly a dal mi prsten. Od té doby ale svoji polovičku nemohu sehnat. V mích domech není a v městě svateb a rozvodových právníků (tj.zlodějů) ji taky nemohu najít.
napiš do konzole player.moveto X X=ReflD
ReflD najdeš zde http://elderscrol...ki/Jenassa pod obrázkem v tabulce je napsaný ale nejdřív si do vyhledávače napiš jméno svý partnerky/partnera já už to mám v pohodě už to jede
Upravil/a Ambushc dne 22.11.2011 23:28
Po dlouhé době jsem zpět!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.