mne tuto hlasku dava vtedy, ked mam nabraneho spolocnika a povedal som mu, aby ma niekde pockal. tak tam stoji a caka jak tvrde Y a nikto dalsi sa k tebe nemoze pridat. ked to bude tento pripad a nepamatas si presne, skus si spustit starsi save na pripomenutie
Upravil/a Jeimy dne 22.11.2011 15:54
Diky ale nejvišší level kde to jde je 4 takze uz se mi to nechce znovu hrat.Nikoho kdo se mnou šel jsem nenašel. Neznas nějakej jinej zpusob jak se s toho dostat?
Zkus si začít nějaký quest, kde je ti vnucen nový společník (např. úkoly pro Společníky v Průsmyku), ten totiž toho stávajícího chtě nechtě vyšoupne a nahradí ho. Po úkolu zaase odejde, tvůj minulý se vrátí tam, kdes ho najmul (a měl by se k tobě připojit podruhé zdarma), a ty máš volné místo pro společníka.
Napiš do konzole player.moveto a ID postavy
ID najdeš zde http://elderscrol...e_Unbroken pod obrazkem máš BaseID a nebo ReflD tak to zadáš bude to vypadat nějak takhle player.moveto 000918E2 akorát si musíš změnit to číslo jak sem již psal tky se mi to stalo ale tenhle příkaz to vyřešil a už zase byla semnou
Po dlouhé době jsem zpět!
A nebo se na něj prostě vykašli on se za nějakej čas ( nijak dlouho to netrvá ) sám vrátí na místo kde jsi ho nabral. V levo nahoře se objeví hláška, že společníka už nebavilo na tebe čekat. (chvíli to trvá, než se dopraví k sobě domů)... ale je to asi tak nejlepší, co mužeš dělat.
To Ambushc: Tvím postupem jsem zjistil kde mi společník zůstal, ale dostat ho od tamtud se mi ho nepodařilo Je v úkolu Noc, na kterou nezapomenu. Mám sice Sangvinovu růži ale ne společníka
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.