*EDITu* by si pravděpodobně nikdo nevšiml, takže to napíšu sem. Ano Whirte, ano Ligosi, za Gothic se stydím, protože RPG prvky jsou sice funkční, ale zvláštní nevábný ošklivý a tak ňák celý je to takový blbý (omlouvám se za ty infarkty).
Ligos: Kdyby někdo napsal že se stydí za Morrowind tak si ho najdu a zabiju ho ^^
Moje vytvořená postava (mág) ze Skyrimu, nebo mág z Morrowindu, nebo "bezejmenný" hrdina z Gothicu a pak bych se přidal k Ohnivým mágům. Ale vzhledem k mému zdejšímu avataru by to vyhrál jednoznačně Xardas!
Tak nad tímhle jsem chvilku přemýšlela a došla jsem k názoru, že bych chtěla být GLaDOS Sedí si tak ve své komoře, testuje lidi a jediný co dělá je, že má jízlivý poznámky no nezní to jako práce pro mě?
No.... Tak rozhodoval jsem, se mezi "Bezejmenným" hrdinou z Gothicu (prvních tří a když nepočítám datadisky) a mezi mým hrdinou ze Skyrimu. Ale asi vyhrál to hrdina Skyrimu, protože se mi nelíbí jak to s hrdinou Gothicu končí, jako senylní dědeček v křesílku, který říká: Musíme bojovat, musíme bojovat.... Ale je pravda, že ten konec byl v tzv. Gothicu IV, ale ten by se neměl počítat. Ale i tak beru hrdinu Skyrimu - Dovahkiina.
Upravil/a Zarmr dne 07.02.2013 09:58
Blízko mám ke každé své postavě v TES.... Takže je to jasný, arcimág v Morru, Oblu, Skyrimu a vůbec vše co jsem... Nerevarina po Dragoborna a nevím co všechno
Já jsem přemýšlel mezi několika hrdiny,ale nakonec jsem se rozhodl,že to je moje nejoblíbenější postava z her,ale zároveň bych jím chtěl být=Legion "Geth" z Mass Effectu(Legion jako unikátní mobilní platforma zaštiťující 1183 Gethských programů.)
Upravil/a dovakhiin15 dne 07.02.2013 11:15
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Tak sice se mi nepodobá ani trochu, ale být jím (alespoň na chvíli) bych chtěl. Jedna z mých oblíbených zaklínačských postav (jak herní, tak knižní) - básník Marigold.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak v tom mám zcela jasno. Jestli si hRDLA myslí, že Duke Nukem je frajer, asi nikdy neviděl Sama (no offense)
Sam 'Serious' Stone je ultimátní counter pick na Duke Nukema, je vtipnej, porazil pár titánů, nejmocnějšího čaroděje ve vesmíru, milióóóny nepřátel a unese o JEDNU bouchačku víc než Duke, a to už je SAKRA co říct
No voľba padla na Wheatleyho z Portal 2, Claptrapa z Borderlands a Gordona Freeman. Ale ako by som ja mohol byť robot ?
Takže ja by som chcel byť Gordonom Freemanom pretože Freeman je muž málo slov ale veľkých skutkov. Nebojí sa riskovať a nemá strach z množstva nepriateľov. Už dva krát zachránil Zem. Och, a je to teoretický fyzik takže mu ani IQ nechýba
A dokonca niektoré vlastnosti máme podobné
Upravil/a Sanued dne 07.02.2013 13:16
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
No já bych chtěl být nejpravděpodobněji nějáký super mega hrdina jako Geralt nebo Arťom či Hunter.Též je zde na výběr Eragon, Haytham Kenway, Ezio auditore da Firenze, Altair Ibn-La'Ahad, a spousty dalších.
Je to těžké z těch stovek dobrých postav vybrat hrdinu která se mi aspoň trochu podobá nebo kterou bych chtěl být.Některé mé možné volby tu už padly a proto volím Geralta z Rivie zaklínače ze školy vlka
hmm ... tak to je těžký rozhodování myslím že kdyby jsi se zeptal za třeba půl roku možná bych odpověděl jinak ale za mě to bude Alcatraz ( sice bych byl prostřílenej ... čímž myslím ten průstřel plíce , srdce , několik zlomených žeber atd. ale měl bych nanooblek 8D ... jinak bych chtěl být i jinými postavami třeba Hawkem ... je jich prostě hodně ;D ... takže Alcatraz )
Upravil/a scorpioncz dne 07.02.2013 18:20
Tak, jako je to... A ani není, páč postava, která je podle mě nejlepší borec a chtěl bych být jako ona (i když to není moje nejoblíbenější postava) je:
CORVO ATTANO
Ovládání takové zajímavé magie, ta maska, jeho schopnosti, hustá kuše, pistole, to oblečení, ale vůbec, prostě je to machr
No, vím že ten obrázek je divnej, ale Emily a její kresby ke Corvovi patří taky
Upravil/a BadWolf dne 07.02.2013 18:36
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No procházel od hry ke hře, ze série k sérii a ačkoliv moje nejoblíbenější série je TES, tak jsem si řekl, že Dagothem už v podstatě jsem a hrdinové v TES jsou pojem relativní, takže pro nějakou tu herní pestrost jsem přešel od PC tentokráte ke konzolím.
V poslední době mě zaujala postava Strangera ze hry OddsWorld. Tenhle chlápek má hustý hlášky, opovrhuje obyčejnými zbraněmi a proto ke střelbě z čehosi co připomíná kuši používá hmyz a menší savce ... Taky má hlubojý hlas a skvělý outfit, ale vzhledem k tomu, že hru hraju teprve pár dní, tak to není někdo s kým bych se ztotožňoval nebo jím chtěl být.
Stejně tak je to se hrdiny jako Sackboy, ale i přes to, že by bylo super být nějakým namakaným borcem, které tu někteří postují - jako třeba Gordon Freeman, Duke Nukem nebo Serious Sam - ale nějakým způsobem se mi to příčí (asi nejsem takovej libovej frajer ).
Ale tak nějak od začátku co tohle píšu jsem si byl jistý, že to bude nejspíš Daxter ze série Jak and Daxter. Abych se přiznal, tak mi je nějakým způsobem podobný a dokonce by mohla být sranda být jím. Je to takový vtipálek a děsnej frajer (nebo si to aspoň myslí ), umí to s technikou (jedna z mála věcí, co není můj obor), sice má spoustu řečí kolem, ale je vcelku statečný (no řekněme si - kdo by se odvážil přistát na letící jaderné hlavici a ještě jí vytrhat dráty )... No - prostě je s ním sranda, občas může být docela otravný, ale na konec je to príma oranžový chlupatý hrdina
Neni to moje nejoblíbenější postava a nevim jestli se jí podobám, ale je to jediná pro mě hlavní holka v bezvadný hře a ovládá kouzla (a Geralta), takže chci být Triss ze Zaklínače
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.