Jen tak se procházím v okolí Solitude a nejednou kde se vzal tu se vzal projede okolo mě bezhlavej rytíř měl obouruční sekeru a když sem na něj poslal fireball tak se nic nestalo prostě jel dál. Zajímalo by mě jestli neni na nějakej q.
Sleduješ ho přes půl mapy, dojedeš na hřbitov, pobyješ pár kostlivců a to je celý. Dneska už si ho nevšímám, ale když sem ho potkal poprvé, docela sem čuměl a čekal sem od toho víc
jo ja taky takovovu dalku sem za nim běžel naví ten hřbitov sem už znal sem an nej nahodou narazil takže ani ti kostlivci tam nebyli jako uplna drzost sem az nim běžel oslovoval a on si pak jen tak zmizi
ja ho taky vydel ale ani s nim nejde mluvit podle me bude nakej ukol nebo tam je jentak ale proc nema hlavu mozna to bude nakej lidovej hrdina proto asi furt jezdi kolem kralovstvi a vesnic ale stim hribitovem nevim
to bude asi něco jako ty přepravy vězňů a třeba ty nakažený morem prostě se objeví ale nic moc extra to neudělá ani neřekne nějakej Q jako ten nakaženej morem
Rene napsal:
ja ho taky vydel ale ani s nim nejde mluvit podle me bude nakej ukol nebo tam je jentak ale proc nema hlavu mozna to bude nakej lidovej hrdina proto asi furt jezdi kolem kralovstvi a vesnic ale stim hribitovem nevim
Je to jenom reference na film Ospalá díra. Žádnej quest to nemá.
já ho naštěstí potkal před tim hřbitovem(nedokážu si představit že by jsem za nim přes půlku Skyrimu)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Kolem deváté večer projíždí skrz Dragon Bridge (dračí most), cestou vybíjí bandyty a když skrze z koně, myslím že na něj můžete nasednout. Můžete ho někdy taky slyšet mluvit, ale nejde mu moc rozumět. Nikdy jsem ho na ten hřbitov nesledovala, vždycky mi ujel, ale na tom koni jsem seděla (nevím jestli ještě stále jde se na něj posadit, jestli to nebyl bug nebo jen starý patch) a bohužel jakmile z něj slezete tak odejde jako kradený kůň
ja som ho stretol pri riftene, a zmizol mi v nejakých bžinách, volačo hovoril, už neviem čo, myslím niečo v zmysle Finally Rest alebo také niečo a zmyzol
You can kill yourself, or die trying...
no tak abych se taky přidal tak jsem ho viděl asi 2x jednou u Samoty a podruhý někde na jižní cestě k Markarthu ( u Samoty jsem ho sledoval , ale neměl jsem koně , jen Wuld Nah Kest a tak mě to brzo omrzelo ) a to jezdí každou noc nebo jen třeba jednou do týdne ?
Jo, tohle už tu párkrát bylo. Dokonce jsem to sem jednou dával i já Prostě EE, jak už tu bylo mnohokrát řečeno. Jinak loot na tom hřbitově není zas takové terno, ale jako bonus je to pěkné, no.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.